Metiso Dieren

9 Beste Loopwielen Voor Katten

Moderne katten blijven vaak het grootste deel van hun tijd thuis. Ze zitten krap in een klein appartement en hebben niet genoeg ruimte of mogelijkheid om vrij te rennen of te spelen. Dit is de reden waarom overgewicht of zelfs obesitas een toenemend probleem is bij gedomesticeerde katten.

Een van de mogelijke oplossingen voor dit probleem is een kattenwiel.

Kattenwielen zijn niets meer dan fitnessapparatuur voor binnenshuis, ontworpen voor katten, zodat ze vaker kunnen rennen en sporten zonder dat ze naar buiten hoeven. Het is een veilige en leuke apparaat dat uw kat betrokken en actief houdt. Ze zullen het gebruiken om te bewegen wanneer ze de behoefte voelen om te rennen of om hun energie af te voeren.

Hoewel ze niet goedkoop zijn, hebben kattenwielen veel voordelen voor uw kat en zijn gezondheid. Ze houden uw kat fit en voorkomen overgewicht. Door de extra beweging zal uw kat beter kunnen  slapen en overdag meer ontspannen zijn. Bovendien voorziet het hem ook van fysieke en mentale stimulatie die elke kat dagelijks nodig heeft. Dit alles zal resulteren in een langer en beter leven voor uw kat waar u geen prijs op kunt plakken.

Er zijn niet veel opties op de markt als het gaat om kattenwielen. Om het u makkelijk te maken, hebben we de volgende lijst gemaakt van de 9 beste kattenwielen.

1. Loopwiel voor katten van CanadianCat Company

Dit katten loopwiel van Canadiancat Company biedt jouw kat het plezier en de beweging die hij nodig heeft. Het open ontwerp zorgt voor extra veiligheid omdat je kat eruit kan springen wanneer hij wilt. Daarnaast is het loopwiel robuust en stevig maar toch lichtgewicht. Het wiel heeft slechts een minimaal geluid wanneer je kat erop rent. Een fijn detail is dat er zich aan de binnenkant van het wiel een sterke schuimlaag met uitstekend grip bevindt. De materialen en het ontwerp van dit loopwiel zorgen ervoor dat dit speelapparaat makkelijk schoon te maken is.

2. Ferris Kattenloopwiel – Mijn Topkeuze

Dit katten loopwiel is perfect om je kat lekker te laten spelen. Het is een zeer stil wiel dankzij de 6 hoge kwaliteit rolwielen waar het wiel op draait. Dankzij het gebruik van uitstekende materialen is dit wiel erg stabiel en heeft het een sterke, krachtige constructie. Het wiel is makkelijk in elkaar te zetten met de meegeleverde bouten. Katten van alle leeftijden zullen het fijn vinden om op deze manier aan beweging en speeltijd te komen. Het rad is beschikbaar in 5 kleurencombinaties. Op dit product geniet je van 12 maanden garantie.

3. One Fast Cat Katten Loopwiel – Goedkope Optie

Dit budgetvriendelijke katten loopwiel van One Fast Cat is een effectieve oplossing die laat zien dat goed niet duur hoeft te zijn. De hoogte van het wiel is 122 centimeter en de diepte is 30 centimeter. In zijn geheel weegt dit rad slechts 10 kilogram. Dankzij het goede ontwerp staat het rad stabiel op de grond en is het volledig veilig om te gebruiken. Je kat kan eenvoudig spelen en bewegen omdat het rad makkelijk en eenvoudig te betreden is. Op deze manier zal je kat fit blijven ook zonder buiten te komen.

4. Catswheel II Kattenloopwiel

Dit katten loopwiel is stevig duurzaam en stil, een perfecte oplossing om je kat te vermaken en fit te houden. Catswall heeft dit mooie rad ontwikkeld met een afwerking bestand tegen krabben zodat het rad extra lang meegaat. Daarnaast  is het rad makkelijk te betreden en veilig te gebruiken. Het mooie lichte ontwerp is beschikbaar in 2 kleuren: oranje en lichtgroen. Het wiel is 120 centimeter hoog en heeft een diepte van 35 centimeter. Je kat zal genieten van deze leuke speelplek!

5. Kattenloopwiel MelindasCraftDesigns

Dit katten loopwiel heeft een mooi en duurzaam ontwerp. Het is volledig gemaakt van hout en heeft daardoor een natuurlijk uitstraling. Daarnaast is het rad stevig dankzij het sterke onderstel. Het rad is geschikt voor alle soorten katten en is beschikbaar in de maten klein, middelgroot en groot zodat je de beste keuze kunt maken voor zowel jouw kat als jouw huis. Om het rencomfort van jouw kat te verbeteren ligt er een fijne grijze mat aan de binnenkant van het wiel. Het wordt ongetwijfeld het nieuwe favoriete speelplekje van jouw kat

6. Grote Poezenpoot Kattenloopwiel

Dit leuke zwarte katten loopwiel met een gesloten achterwand is een mooi apparaat van Cody’s Catwheel. In de achterwand zitten gaten in de vorm van kattenpootjes welke bijdragen aan goede ventilatie en natuurlijk een leuke uitstraling. Het rad is gemaakt van goede materialen en daardoor staat het stevig op het onderstel. Er zijn toevoegbare delen zoals speeltjes en een speeltjeshouder voor nog meer plezier voor jouw kat. Aan de binnenkant is een zwarte mat bevestigd van hoog materiaal wat zal zorgen voor goed comfort. Het rad heeft een diameter van 125 centimeter.

7. Massief Dicht Kattenloopwiel

Dit mooie en stevige katten loopwiel met volledig gesloten achterwand is gemaakt door Cody’s Catwheel. Dit rad is eenvoudig schoon te maken, droog te maken en te onderhouden. Daarnaast heeft het een stevig onderstel en is het veilig te gebruiken. Het is mogelijk om het wiel vast te maken aan de muur met de muurbeugel zodat je je kat er met een gerust gevoel in kunt laten rennen. Er zijn aan de binnenkant rubberen matten bevestigd voor verbeterde grip en een fijne renervaring. Dit wordt ongetwijfeld de favoriete nieuwe speelplek van jouw kat.

8. Open Poezenpootje Kattenloopwiel

Cody’s Catwheel heeft dit leuke rad ontworpen om jouw kat te vermaken en fit te houden. De achterkant is afgesloten met een wand met gaten, dit draagt bij aan een goede ventilatie en het vermijden van een volledig afgesloten gevoel. Het rad is zeer stabiel en ontworpen met stevige materialen. Daarnaast is het ontwerp strak en mooi en heeft het een sterke maar toch elegante uitstraling. De binnenkant is gemaakt van een fijne zwarte mat welke zorgt voor comfort en een goede grip. Dit wordt ongetwijfeld de favoriete speelplek van jouw kat.

9. Open Druppel Kattenloopwiel

Dit futuristische katten loopwiel van Cody’s Catwheel is gemaakt met het oog op duurzaamheid en stabiliteit. Het rad zelf en het onderstel zijn namelijk volledig gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal. Aan de binnenkant is er een houder bevestigd voor speeltjes zodat je je kat kunt motiveren om te rennen. De binnenkant is gemaakt van een zwarte mat met zeer goede grip zodat je kat het rad veilig kunt gebruiken. Daarnaast is de achterkant afgesloten met een zwarte wand met een print van kattenpootjes. Het onderstel van RVS is zeer stevig en gaat lang mee.