Metiso Dieren

10 beste XXL krabpalen voor katten in 2022

Als je op zoek bent naar een krabpaal voor je kat(ten), is het belangrijk dat deze groot en stevig genoeg is om zowel de grootte als de kracht van je huisdier aan te kunnen. Hoewel kleinere modellen nuttig kunnen zijn voor jongere of minder enthousiaste katten, zal een grote krabpaal waarschijnlijk langer meegaan en bestand zijn tegen voortdurend gebruik.

De klauwen van katten zijn hun wapens. Ze gebruiken ze om te jagen, zich te verdedigen en zelfs om genegenheid te tonen. Het is logisch dat ze hun nagels scherp en gezond willen houden. De beste manier om de nagels van je kat in goede conditie te houden is door ze voldoende mogelijkheden te bieden om te krabben.

Krabpalen zijn belangrijk omdat ze je kat een plek geven waar hij stress en spanning kan wegnemen en tegelijkertijd zijn nagels kort en gezond worden gehouden. Het probleem met de meeste krabpalen is dat ze niet genoeg oppervlakte bieden voor je kat om goed te krabben en de opgekropte energie eruit te werken.

Een goede XXL krabpaal moet minstens 100 cm hoog zijn en gemaakt zijn van materiaal dat tegen een stootje kan. Zo kan je kat zich zowel bovenop de paal als rond de basis uitstrekken, zodat hij elke keer als hij de paal gebruikt een volledige lichaamstraining krijgt!

Het belangrijkste bij het kiezen van een krabpaal is dat deze stevig genoeg is voor het gewicht en de grootte van je kat, zodat de krabpaal niet omvalt tijdens het spelen! Ideaal is ook dat de paal een soort vulling aan de bovenkant heeft, zodat de kat zich niet bezeert als hij eraf valt tijdens het uitproberen van nieuwe bewegingen.

1. Katten Krabpaal – Amy

Mooie goedkoop XXL krabpelen voor katten met een heel erg leuk design. Deze krabpaal is 1,70 meter groot en wordt geleverd in wel 4 verschillende kleuren combinaties. De krabpaal heeft 3 palen met daarop een mandje voor de katten om in te liggen. Hier kunnen de katten lekker uitrusten na het spelen. Ook zitten er verschillende holletjes bij de krabpaal, dit zijn fijne ruimtes voor katten om bijvoorbeeld in te gaan slapen. Ondanks de grootte van deze krabpaal is hij erg stabiel en veilig voor katten. Hij is ervoor gemaakt zodat katten extra veel plezier van hun huisje hebben en hier lekker kunnen spelen.

2. Katten krabpaal Fippi – 201 cm hoog

Leuke goedkoop XXL krabpalen voor katten van Tectake. Deze krabpaal is heel erg geliefd bij vele kattenliefhebbers. Het is lekker groot en past perfect in de hoek van jouw huiskamer. De drie verschillende palen die deze krabpaal heeft zorgen voor een goede stabiliteit van de krabpaal. De krabpaal heeft meerder platformen. Hiernaast heeft deze krabpaal nog andere attributen. Dit zijn 2 holletjes voor katten, hier kunnen ze buiten het zicht van andere zitten. En nog 2 plekjes waar ze in kunnen liggen. De krabpaal is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren combinaties. Je kunt deze krabpaal goed onderhouden en schoonmaken. De krabpaal heeft daarnaast ook nog eens een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.

3. Hoppa! Kattenboom

Deze goedkoop XXL krabpalen voor katten van Whoops zijn ontzetten leuk voor jouw katten om in te spelen, slapen en uit te rusten. Deze XXL krabpaal van Whoops heeft maar liefst 4 palen, deze vier palen zorgen voor een erg stevige en stabiele krabpaal. De krabpaal is 1,7 meter hoog en heeft hele comfortabele platforms waar je katten op kunnen liggen. De zachte kussens op deze krabpaal maken hem echt heel comfortabel voor katten. Ook zijn de palen van de krabpaal bedekt met krab materiaal, hier kunnen je katten lekker met hun nagels aan krabben. De krabpaal is wel wat duurder, maar door alle extra opties en de kwaltiet is die dat meer dan waard.

4. TecTake Hansi – Krabpaal 

Mooie goedkoop XXL krabpalen voor katten van Tectake. Deze krabpaal is één van de grootste krabpalen die er bestaat, met een grootte van wel 2,6 meter hoog is het voor katten heel erg leuk en een mooie uitdaging om hierin te gaan spelen en klimmen. Deze krabpaal is heel erg populair onder kattenbezitters. De prijs- kwaliteitsverhouding van deze toren is heel erg goed. Het is één van de goedkoopste krabpalen in dit formaat. De krabpaal kan geleverd worden in wel vier verschillende kleuren. Zo kun jij de beste kleur kiezen die het beste bij jouw interieur past, zodat hij niet te veel in het middelpunt van de aandacht komt te staan.

5. Tectake Barney Krabpaal – Mijn Topkeuze

Leuke goedkoop XXL krabpalen voor katten van Tectake. Deze krabpaal van Tectake heeft een mooie beige kleur. De krabpaal is 1,7 meter hoog. Genoeg ruimte om te spelen en klimmen voor katten dus. Deze krabpaal is gemaakt van hout. De krabpaal heeft meerdere platformen voor katten om op te kunnen liggen. Hier kunnen ze helemaal zelf naartoe klimmen. Naaste de meerdere platformen die deze krabpalen te bieden heeft, zijn er ook nog twee schuilholen aanwezig. Hier kunnen je katten lekker in slapen. Deze krabpaal is geschikt om meerdere katten tegelijkertijd mee te laten spelen. Er zijn ook meerdere speeltjes verdeelt over de platformen.

6. Klimmen Boom – Goedkope Optie

Deze goedkoop XXL krabpalen voor katten van TBG hebben een erg uniek ontwerp. De krabpaal heeft een stabiele kwaliteit en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Je kunt de krabpaal gemakkelijk onderhouden en instaleren. Hierdoor kunt jouw kat er al snel mee spelen. De krabpaal heeft drie verschillende platforms. Je kat kan hier dus lekker in klimmen. Deze krabpaal is perfect voor katten die graag in bomen klimmen, maar niet naar buiten mogen. De krabpaal is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: grijs, bruin en beige. Zo zit er altijd wel een kleur bij die goed bij het interieur van je huis past.

7. TecTake Krabpaal Lilou

Mooie goedkoop XXL krabpalen voor katten van Tectake. Deze krabpaal van Tectake is iets minder hoog dan andere krabpalen, maar daardoor nog niet minder leuk. Deze krabpalen heeft ontzetten vele opties voor katten om te spelen. De krabpaal biedt meerdere platformen aan voor katten om op te liggen. Hiernaast heb je nog een holletje waar je kat zich lekker in kan verstoppen. Ook heb je nog andere attributen waar je kat heel veel plezier van zal beleven. Je kunt de krabpaal gemakkelijk opzetten en ook onderhouden. Deze krabpaal wordt zeer hoog gewaardeerd onder vele verschillende kattenbezitters. De gemiddelde score hiervan is dan ook 4/5.

8. Krabpaal Kat Tallinn

Leuke goedkoop XXL krabpalen voor katten van Ranzijn. Deze krabpaal van Ranzijn heeft een erg elegante vorm. Deze krabpaal is een veilige plek voor katten om binnenshuis hun tijd door te brengen. De krabpaal heeft twee verschillende slaapholletjes voor katten. Helemaal onderaan de krabpaal en eentje in het midden. Daarnaast zijn er nog drie verschillende platformen voor katten waar ze op kunnen liggen. Ondanks dat de krabpaal maar twee palen heeft waar die opstaat is de krabpaal heel erg stevig en stabiel. Helemaal boven op de krabpaal op 1,66 meter hoogte bevindt zich nog een slaapnestje voor katten. Het is een mooie goedkope krabpaal waar jouw kat jarenlang plezier aan heeft.

9. vidaXL Kattenkrabpaal 

Deze goedkoop XXL krabpalen voor katten van VidaXL is een zeer prijsvriendelijke krabpaal. Het is één van de goedkopere krabpalen op de markt. De krabpaal is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De krabpalen heeft meerdere platformen voor katten om op uit te rusten. Ook heeft de krabpaal een holletje waar je kat in kan klimmen. Aan het platform aan de top van de krabpaal hangt een touw waar de katten mee kunnen spelen. Deze krabpaal is 1,5 meter hoog. Door dit formaat past hij makkelijk in elk huis. De krabpaal heeft een erg mooi ontwerp is heel erg mooi afgewerkt.

10. vidaXL Kattenkrabpaal met sisal 260cm

Mooie goedkoop XXL krabpalen voor katten van VidaXL. Deze krabpaal is zeker een XXL krabpaal. Met een hoogte van wel 2,6 meter hoog is dit één van de hogere krabpalen die er bestaat. De krabpaal is gemaakt voor katten die er echt van houden om te klimmen. Met de krabpaal komt er maar geen einde aan het klimplezier van jouw kat. Het is net alsof je kat in een boom klimt alleen dan binnenshuis. De krabpaal heeft meerdere platformen voor de katten. Ook is er een holletje voor de kat waar die kan verstoppen. De krabpaal is verkrijgbaar in meerdere kleur combinaties.

11. vidaXL Kattenkrabpaal grijs

Mooie goedkoop XXL krabpalen voor katten van VidaXL. Wanneer je opzoek bent naar een echte XXL krabpaal, dan kan je wel stoppen met zoeken. Deze krabpaal is wel 2,6 meter hoog en heeft ontzettend veel leuke speel mogelijkheden voor je kat. De krabpaal heeft meerdere platformen waar je kat op kan klimmen en uitrusten. Daarnaast zijn er nog meerdere slaapholletjes voor katten waar ze in kunnen slapen of in verstoppen. Er kunnen meerdere katten tegelijkertijd spelen met deze krabpaal. Met deze krabpaal heeft je kat elke dag urenlang speel plezier en ontspanning. Hiermee kan je kat lekker spelen en klimmen, ook wanneer er niemand thuis is.