Metiso Dieren

10 Beste Kattenhangmatten

Kattenhangmatten zijn een goed alternatief voor een standaard kattenmand. Ze bieden niet alleen een zachte en comfortabele slaapplaats, maar door hun veelzijdigheid kunnen ze ook dienen als uitkijkplek, speelzones of een geweldige schuilplaats voor elke kat. De mogelijkheden met kattenhangmatten zijn onbeperkt, zeker als er meerdere hangmatten met elkaar verbonden zijn.

Katten zijn instinctieve wezens die graag vreemde plekken zoeken om te slapen of te spelen. Sommige katten blijven graag laag bij de grond, terwijl andere graag hoog hangen op zoek naar een goed uitzichtpunt.

In tegenstelling tot kattenmanden kunnen de meeste hangmatten voor katten aan de muren, ramen of een plafond worden bevestigd, waardoor katten hoog boven de grond een goed uitzichtpunt kunnen vinden. Er zijn echter ook meer ongebruikelijke hangmatten voor katten die op de radiator of onder het meubilair kunnen worden geïnstalleerd om uw huisdieren dichter bij de grond te houden.

Zacht materiaal, speels ontwerp en een ongebruikelijke plaatsing van de meeste kattenhangmatten zullen de meeste katten onmiddellijk aantrekken, waardoor het de nieuwe beste vriend van uw kat wordt.

Als u uw huis katvriendelijk wilt maken, moet het installeren van een hangmat voor katten hoog op uw prioriteitenlijstje staan. Voor iedereen die op zoek is naar de beste hangmat voor katten voor thuis, hebben we besloten om deze lijst met 10 meest populaire en ongewone hangmatten voor katten samen te stellen. We hopen dat u er een tussen staat voor u en uw kat.

1. Beeztees Jersey Kattenhangmat

Deze kastenhangmat van Beeztees is ideaal voor de kat die graag slaapt dichtbij een warme plek. De hangmat is eenvoudig te bevestigen aan de verwarming en is dusdanig ontworpen dat het past op elk formaat en soort radiator. Het bovenste deel van de hangmat kan simpelweg iets verbogen worden om deze passend te maken. De hangmat is gemaakt van comfortabele en zachte materialen zodat je kat heerlijk kan slapen. Jouw kat zal het in de winter niet koud krijgen omdat hij bij de verwarming kan liggen. Daarnaast ligt je kat op deze manier gezellig bij jou in de kamer.

2. Kattenhangmat van Brulo – Goedkope Optie

Verstopt jouw kat zich ook graag op vreemde plekken? Dan is deze katten hangmat van Brulo ideaal. Je kat kan zich in deze hangmat lekker verstoppen onder de zitting van de stoel. De hangmat is gemakkelijk te bevestigen onder verschillende soorten stoelen en biedt zo een uitstekende slaap- en speelplek. Dit type hangmat is zeer makkelijk schoon te maken door het simpelweg los te maken en in de wasmachine te doen. De hangmat is eenvoudig te bevestigen dankzij de klittenband lusjes. Daarnaast is de mat stevig en blijft deze goed hangen zonder comfort voor jouw kat in te leveren.

3. Tigerfield Kattenhangmat

De leuke hangmat van Tigerfield is perfect voor de kat die er van houdt om naar buiten te kijken. Deze katten hangmat hang je eenvoudig op aan het raam met zuignappen. Je kat heeft vervolgens een lekker slaap en relax plekje waar hij ook nog eens van het uitzicht kan genieten. Je kunt de mat ook ophangen boven de verwarming zodat de mat lekker warm wordt. De mat is ook zeer makkelijk te verwijderen of te verplaatsen wat deze erg functioneel maakt. De mat is goedkoop in de aanschaf maar gemaakt van goede materialen. Kortom een geweldige rustplaats voor katten.

4. RelaxPets Kattenhangmat

Deze kastenhangmat welke vriendelijk is voor de portemonnee, is een eenvoudige maar comfortabele oplossing om een fijne rustplaats te creëren voor jouw kat. De hangmat kan eenvoudig worden bevestigd aan verschillende objecten of meubilair via de vier haken. De mat is gemaakt van fijn zacht materiaal, samen met het leuke ontwerp draagt dit bij aan een knusse katten rustplaats. De hangmat is makkelijk te plaatsen in verschillende omgevingen en kamers en kan onder meubels worden opgehangen om zo een schuilplaats te maken. Ook is deze mat makkelijk schoon te maken door deze te wassen in de wasmachine. 

5. ACE Pets Dubbele Kattenhangmat

De dubbele katten hangmat van ACE Pets is een perfecte rustplaats voor één of twee katten die het lekker vinden om te ontspannen op een fijne plek. Je katten kunnen naar buiten kijken vanaf de hangmat omdat deze aan het raam bevestigd is met zuignappen. De hangmat is groot en kan een gewicht aan tot 25 kilo. Daarnaast is de hangmat zeer eenvoudig in elkaar te zetten en los te halen, hierdoor kunnen de stoffen delen schoongemaakt worden door deze in de wasmachine te doen. De gebruikte stof is ook eenvoudig schoon te maken zonder deze direct te wassen.

6. Kattenhangmat van RshPets – Mijn Topkeuze

Een katten hangmat hoeft niet alleen fijn te zijn voor de kat, bewijst dit exemplaar van RshPets. Dit mooie ontwerp is namelijk erg modieus en zal leuk staan in je huis. Sterker nog, het is een echte eye catcher die zal opvallen als stylish object. De hangmat is gemaakt van stevige materialen, waaronder berkenhout, en wordt bevestigd aan de muur met schroeven. De hangmat is inclusief warme fleece deken zodat dit een echt comfortabele rustplaats is voor jouw kat. Vast en zeker zal dit zijn favoriete nieuwe relax plekje worden. De mat en de deken zijn eenvoudig los te halen en kunnen worden gewassen in de wasmachine.

7. Kattenhangmat van MySixKeen

Deze staande katten hangmat van Atyhao heeft een mooi funky ontwerp. De hangmat is ontworpen om leuk te staan in jouw kamer. Ook is de mat makkelijk te verplaatsen en op elke gewenste plek neer te zetten. Een fijn detail is dat de mat de optie heeft om te schommelen of stil te blijven staan. Het design van deze mat zorgt ervoor dat deze gemakkelijk valt los te halen en op te bergen. Deze leuke mat wordt zeker het nieuwe ontspanplekje van jouw kat. De mat is beschikbaar in twee kleuren; wit of lichtblauw.

8. Designed By Lotte Gaia Kattenhangmat

Deze standaard katten hangmat is zeer populair wegens de eenvoud en het comfort. Designed by Lotte heeft deze hangmat ontworpen met een mooie minimalistische afwerking. Dit object fungeert uitstekend als een bed voor je kat of als fijne rustplaats. Het eenvoudige ontwerp draagt er aan bij dat de katten hangmat met gemak overal in huis geplaatst kan worden. Het onderstel met kruisende poten zorgt ervoor dat deze hangmat erg stevig is. Het is gemaakt van hoge kwaliteit hout en sterke stof. En dat allemaal zonder comfort in te leveren voor jouw kat.

9. COSY AND DOZY Cat Shelf Deluxe

Deze katten hangmat van Cody and Dozy heeft een erg leuk ontwerp met een funky uitstraling. De hangmat is makkelijk in elkaar te zetten en kun je met gemak overal in de kamer plaatsen. Het onderstel en het kussentje zitten los waardoor het schoonmaken van de losse delen erg makkelijk is. Het kussentje kun je zelfs zonder zorgen in de wasmachine stoppen. De hangmat is van hoge kwaliteit en kun je bevestigen aan elk soort muur. Daarnaast is een leuk bijkomend kenmerk dat deze hangmat bevestigd kan worden aan soortgelijke producten om zo een set te creëren.

10. Ebi Kattenhangmat

Een hangmat die comfortabel en stevig is en gehangen kan worden aan de verwarming, daar voldoet deze katten hangmat van Ebi aan. De mat is stevig en duurzaam dankzij het gebruik van hoge kwaliteit materialen. Daarnaast is het ontwerp erg mooi en past het goed In meerdere soorten huisinrichtingen. Deze hangmat is perfect voor de kat die op een warme plek wilt slapen. Het maximale gewicht is 5 kilogram en de diepte van het mandje is 15 centimeter. In het mandje ligt een fijn zacht kussentje voor extra comfort. De hangmat is beschikbaar in twee verschillende kleuren.