Metiso Dieren

De ultieme selectie van 10 krabpalen voor grote katten in 2024

Ben je op zoek naar een krabpaal voor je grote kat? Dan hebben wij een oplossing voor jou! We hebben een geweldige lijst van krabpalen samengesteld die stevig en duurzaam genoeg zijn voor zelfs de grootste katten.

Alle krabpalen op onze lijst zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en hebben ontwerpen die je kat urenlang geïnteresseerd en bezig houden.

Krabpalen zijn een geweldige manier om een beetje plezier aan het leven van je grote kat toe te voegen. Ze kunnen worden gebruikt als een kunstzinnige toevoeging aan elk huis, of als een gelegenheid voor je kat om zijn poten te strekken en wat broodnodige beweging te krijgen.

We weten dat je het beste wilt voor je grote kat, en daarom hebben we de 10 beste krabpalen voor grote katten gerangschikt. Of je kat nu een leeuw of een tijger is, deze producten zullen zeker in de smaak vallen.

1. Krabpaal Maine Coon Lounge

De krabpalen voor grote katten van RHRQuality zijn geschikt voor de echte grote katten onder ons. RHRQuality is een bedrijf wat is gespecialiseerd in het maken van krabpalen voor grotere katten. Het is een heel eenvoudige krabpaal, maar ook heel leuk voor katten om mee te spelen en aan te krabben.

De krabpaal is 1,70 meter hoog. Hoog genoeg dus voor katten om lekker in te kunnen klimmen. In het midden van de krabpaal heb je een platform om op te springen. Via dit platform kan je kat helemaal boven op de krabpaal komen. Hier kan die liggen in de lekker zachte kattenmand.

2. Krabpaal voor grote katten Devon Rex – Mijn Topkeuze

Deze krabpalen voor grote katten van RHRQuality zijn 1,2 meter groot. De krabpaal van RHRQuality heeft wel drie verschillende platformen waar je kat op kan liggen en uitrusten. Je kat kan zelf op deze platformen klimmen. Verder zit er nog een holletje in voor de kat. Hier kan de heerlijk slapen.

Deze krabpaal van RHRQuality wordt ook zeer goed beoordeeld onder de kattenbezitters. De krabpaal krijgt namelijk 4,7 sterren van de in totaal 5 sterren die gegeven konden worden. De krabpaal is gemaakt van hout en verder afgewerkt met zachte stoffen. Dit zorgt voor veel comfort en speelplezier voor jouw kat.

3. Trixie Krabpaal Lucano

De krabpalen voor grote katten van Trixie is een hele mooie krabpaal voor wanneer je grotere katten hebt. De krabpaal is maar 1,1 meter hoog. Hierdoor past die met gemak in elke woonkamer. De krabpaal heeft vier verschillende palen die voor de stevigheid en stabiliteit van de krabpaal zorgen.

Door de stevigheid die de krabpaal nu heeft is hij ook bestemd voor grotere en zwaardere katten. Boven op de krabpaal vind je een heerlijke mand voor de kat, hier kan je kat lekker in slapen en uitrusten. Verder vind je nog een hangmat bij de krabpaal en nog een holletje helemaal onderaan bij de krabpaal.

4. Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten

Deze krabpalen voor grote katten van RHRQuality is zeer groot. Je kunt deze krabpaal opmaat bestellen. Je kunt hem zelfs zo groot maken dat hij wel tot de 3 meter hoog wordt. Je kunt een maat kiezen tussen de 2,25m en de 3m.

Deze krabpaal is perfect voor de grotere katten die erg van klimmen houden en niet veel naar buiten kunnen om in bomen te klimmen. De hangmatten voor de katten zijn netjes met zachte stoffen afgewerkt. Hier kan de kat heerlijk in uitrusten na het klimmen. Je kunt deze krabpaal in 5 verschillende kleurencombinaties bestellen. Door het grote formaat wordt deze krabpaal het middelpunt van jouw huis.

5. Maine Coon krabpaal – Luciana

De krabpalen voor grote katten van Super-dier heeft wel drie palen die ervoor zorgen dat dit een hele stevige en stabiele krabpaal is. Aan de driepalen zijn meerdere platformen voor de katten gemaakt. Hier kunnen de katten op klimmen. Bovenaan vind je een mandje voor de kat. In het midden van de krabpaal vind je een soort huisje voor de katten.

De krabpaal van Super-dier is 1,35 meter groot. De palen van de krabpaal hebben een diameter van 15 centimeter. De palen zijn bedenkt met materiaal waar jouw kat aan kan krabben. Dit materiaal is van hoogwaardige materiaal, zodat het niet te snel slijt en jouw kat er nog lang plezier van kan hebben.

6. Adori Krabpaal Jesse

Deze krabpalen voor grote katten van Adori is echt heel erg groot. De krabpaal heeft een hoogte van wel 1,8 meter hoog. Deze krabpaal heeft vier verschillende pilaren waar meerdere platformen aan bevestigd zijn. Naast de meerdere platformen die deze krabpaal te bieden heeft, is er ook een hangmat waar de kat in kan liggen.

Hiernaast is er ook een schuilhol voor jouw kat. Helemaal boven op de krabpaal bevindt zich de kattenmand voor jouw kat. Door de grootte van deze krabpaal is het handig om hem in een grotere kamer te plaatsen. Door de grootte van deze krabpaal is hij ook geschikt voor meerdere katten.

7. Quapas – katten krabpaal

De krabpalen voor grote katten van Quapas is een heel eenvoudige krabpaal en super leuk voor katten om mee te spelen. De krabpaal is 1,6 meter hoog. Deze krabpaal kan geleverd worden in twee verschillende kleurcombinaties.

De krabpaal is in verhouding met andere krabpalen die ongeveer hetzelfde zijn wel iets duurder, maar dat zie je dan ook terug in de afwerking en de kwaliteit van de materialen die ervoor gebruikt zijn.

De afwerking van deze krabpaal is echt heel netjes. De krabpaal heeft drie verschillende platforms voor de katten om op te klimmen en om te spelen. Hiernaast is er ook nog een touw voor de katten voor nog meer speelplezier.

8. EBI Krabpaal Maine Coon Crawford

Deze krabpalen voor grote katten van Europet is 1,35 meter groot. Het ontwerp van deze krabpaal is iets anders dan dat je normaal ziet. Deze krabpaal heeft een holletje voor de kat helemaal bovenaan zitten. De krabpaal heeft drie verschillende palen die voor extra stabiliteit zorgen. De krabpaal heeft meerdere platformen.

Door op deze platformen te klimmen kan de je kat bovenaan de krabpaal komen en in het holletje terecht komen. De pilaren zijn bedekt met materiaal wat bestemd is tegen het krabben van katten. De krabpaal is verkrijgbaar in de kleur grijs of beige. Deze krabpaal is een goedkoper alternatief ten opzichte van gelijkbare krabpalen.

9. Natural Paradise Krabpaal – Goedkope Optie

De krabpalen voor grote katten van Jasmin zijn heel erg groot. Deze krabpaal van Jasmin is bijna 2,2 meter hoog. De diameter van de krabpaal is 45 centimeter. Hierdoor is de krabpaal ondanks zijn hoogte erg stabiel en stevig.

Ook kan hij makkelijk het gewicht van grotere katten dragen. Verder heeft de krabpaal drie platformen waar de katten op kunnen slapen. Eén op de top en twee ergens anders op de krabpaal. Het helpt je katten actiever te worden. Je kat kan helemaal naar de top van de krabpaal klimmen. Deze krabpaal is een hele goedkope optie in vergelijking met andere krabpalen van dit formaat.

10. cat Play Furniture – Krabpaal XXL

Deze krabpalen voor grote katten van CatPlayFurniture zijn heel erg uniek. Deze krabpaal heeft een mooi en simpel ontwerp. De krabpaal is helemaal met de handgemaakt van de beste kwaliteiten hout. Ook is de krabpaal heel mooi afgewerkt en is er op elk detail gelet.

Ondanks dat het een heel eenvoudige krabpaal is, voldoet deze krabpaal zeker wel aan de krabbehoeftes van jouw kat. Je kat kan urenlang krabben aan deze paal. De krabpaal is 1,5 meter hoog met een platform van een 0,5m bij een 0,5m. Het is een prachtige krabpaal die geschikt is voor in elk huis en daar ook in opvalt.

Hallo, mijn naam is Thijs Makkum.

Na mijn ervaring als eigenaar van een dierenwinkel en het creëren van handgemaakte huisdieraccessoires, zet ik mijn passie voort met deze blog, waar ik mijn liefde en kennis over een breed scala aan huisdieren deel. Hier vind je inspiratie, verhalen, en tips over de fascinerende wereld van huisdieren.