Metiso Dieren

10 beste anti-hond kattenbaken in 2022

Als je op zoek bent naar de beste anti-honden kattenbak voor je kat, ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij weten hoe het is om een hond en een kat te hebben. We weten ook dat de twee soorten niet altijd goed samengaan. Daarom is een hond-proof kattenbak een must, niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook die van je hond.

Als je er moe van wordt dat je hond steeds uit de kattenbak eet en daarbij allerlei rommel maakt, is het tijd voor een kattenbak waar de hond niet in kan komen. Zo hoef je niet meer direct kattenpoep op te ruimen uit de kattenbak om te voorkomen dat je hond het opeet.

De beste anti-honden kattenbakken zijn gemakkelijk te gebruiken, handig en effectief om te voorkomen dat je hond het kattentoilet als kantine gebruikt. En ze zijn zo betaalbaar dat je die oude plastic bak die je altijd hebt gebruikt kunt dumpen.

Alle kattenbakken op onze top 10 lijst zijn ontworpen met het oog op veiligheid, zodat ze je hond uit de kattenbak houden en toch comfortabel zijn voor je kat. We bieden een verscheidenheid aan stijlen en kleuren, zodat je er een kunt vinden die bij jou thuis past. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, wat uiteindelijk natuurlijk altijd een voordeel is!

1. Ferplast Kattentoilet Cosmic – Mijn TopkeuzeGoedkope Optie

Deze anti honden kattenbak van Ferplast. In principe is het eigenlijk gewoon een een normale kattenbak, alleen met een iets ander ontwerp van de bovenklep. De bovenklep van deze katten bak zorgt ervoor dat grote honden en middelgrote honden niet meer met hun kop in de kattenbak kunnen komen.

Hierdoor is dit erg handig om te gebruiken als je zowel katten als honden thuis hebt. Wanneer je opzoek bent naar een kattenbak voor buiten dan is dit zeker een aanrader. Door de klep bovenop de bak kan er geen regen en sneeuw binnenkomen. De anti honden kattenbak is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en grijs.

2. Catit Kattenbak

De anti honden kattenbak van Catit is echt geweldig als je zowel honden als katten thuis hebt. De anti honden kattenbak is erg gebruiksvriendelijk. Je kat kan wel bij de kattenbak, maar je hond niet. Erg handig! De kattenbak is vrij gemakkelijk schoon te maken, het enige wat je moet doen is aan de hendel trekken en de kattenpoep valt in een bak onder de kattenbak.

Hier kunnen honden niet bij. Ook heeft deze kattenbak speciale schommeldeuren waardoor het nog moeilijker gemaakt wordt voor honden om binnen te komen in deze kattenbak. De ingang zit ook hoger dan normaal, dit is ook om te voorkomen dat de honden moeilijker binnen kunnen komen.

3. Cat Litter Box Dream Blue

De anti honden kattenbak zorgt ervoor dat je hond niet bij de kattenbak van je kat kan komen. Deze kattenbak is van een hoogwaardige kwaliteit. De kattenbak heeft deuren aan 2 kanten. De deurtjes in de kattenbak zijn groot genoeg voor katten om binnen te komen, maar te klein voor honden om binnen te komen.

Deze anti honden kattenbak heeft handbaten aan twee kanten. Zo kan je de kattenbak heel gemakkelijk optillen. Ook is de kattenbak makkelijk schoon te maken. Zo hoeft je kat niet in een vieze kattenbak te zitten. De geuren van je kat blijven ook in de kattenbak.

4. MakeSure Kattenbak Met Lade

Deze anti honden kattenbak van MakeSure is er voor gemaakt om de honden uit de kattenbak te houden. De ingang van de kattenbak zit aan de linkerkant. Door dit ontwerp met deze ingang is het erg moeilijk voor honden om hierin te komen. Ideaal dus voor wanneer je een hond en een kat thuis hebt.

Deze anti honden kattenbak van MakeSure is heeft niet alleen een stijlvol ontwerp, maar is deze kattenbak ook erg functioneel. De kattenbak is heel makkelijk schoon te maken en deze kattenbak heeft extra vakjes aan de binnenkant. Hierin kun je de schoonmaak spullen voor de kattenbak stoppen.

5. Savic Hop In Kattenbak

Deze anti honden kattenbak van de Savic heeft een paar voordelen voor wanneer je opzoek bent naar een anti honden kattenbak. De ingang van deze kattenbak zit aan de bovenkant, dit maakt het moeilijker voor honden om hun neus in de kattenbak te steken.

Ook is het moeilijker voor kleine kinderen en peuters om erbij te komen voor wanneer ze aan het spelen zijn op de grond. De vorm voorkomt dat er wat naast de kattenbak komt in plaats van in de kattenbak. Verder is de kattenbak goed schoon te maken. En is het de perfecte bescherming tegen alle honden.

6. “A sunny day” kattenbak met lade

Deze anti honden kattenbak van A Sunny Day zorgt ervoor dat jouw hond niet meer bij jouw kattenbak kan. Deze kattenbak van A Sunny Day is niet alleen heel erg bruikbaar, hij is ook erg functioneel. De ingang van deze kattenbak is rond. Door deze ronde vorm kunnen honden niet meer bij de kattenbak komen en kan alleen jouw kat de kattenbak in- en uitkomen.

De anti honden kattenbak heeft een leuk design met bovenop een kattenkrabber wat het extra leuk voor katten maakt. Hiernaast heeft de kattenbak ook nog een verwijderbare bak voor de kattenvulling. Ook wordt hij geleverd met extra schoonmaakmiddelen om jouw kattenbak zo schoon mogelijk te houden.

7. ZWW Grote gesloten kattenbak

De anti honden kattenbak is ontworpen in twee delen. Het ene deel is voor de kattenvulling en de andere helft is een dicht gedeelte voor de kat waar honden niet bij kunnen komen. Het ontwerp voorkomt dat honden niet bij de kat in de kattenbak kunnen komen. Het is een erg modern ontwerp wat bij elk interieur past.

De voorwand van de kattenbak is gemakkelijk los te halen waardoor je hem schoon kan maken. Deze anti honden kattenbak wordt geleverd met schoonmaak spullen voor de kattenbak. Voor de schoonmaak spullen is er een aparte ruimte onder in de kattenbak gemaakt. Zo heb je altijd de schoonmaak spullen dichtbij.

8. Toilethuisje + bank voor katten

Deze anti honden kattenbak van Zolla is ideaal om jouw hond uit de kattenbak te halen. De anti honden kattenbak is heel erg praktisch. Deze kattenbak heeft twee delen. Vooraan heb je de ingang, hierbij zit een kleine ruimte. Dit kan je zien als een soort halletje. Het tweede gedeelte is voor de kattenbak zelf.

Dit is ook het gedeelte waar geen honden bij kunnen komen. Door de twee gedeeltes in de kattenbak zijn de honden niet instaat om bij het eten van je kat te komen. De kattenbak kan je op elke plek in huis geplaats worden en kan zelfs als bank of kast gebruikt worden zonder dat iemand echt weet wat het is.

9. Trixie Kattenhuis

De anti honden kattenbak van Trixie is ervoor gemaakt om honden uit de kattenbak te halen. Deze kattenbak heeft twee delen. Het eerste deel is de ingang van de kattenbak. Het tweede deel is het deel waar daadwerkelijk de kattenbak zelfs is. Door het ontwerp van de kattenbak kunnen er geen honden bij de kattenbak komen.

De kattenbak zorgt ervoor dat middel grote honden en grote honden er niet bij kunnen komen. Kleine honden zouden dit eventueel wel kunnen. De kattenbak kan ook als decoratie in je huis dienen zonder dat mensen echt weten wat het nou eigenlijk precies is.

10. Kattenkast Eva

Deze anti honden kattenbak van Tall Man Standing voorkomt dat honden bij de kattenbak van jouw kat kunnen komen. De anti honden kattenbak ziet er gewoon uit als een normale kast, alleen dan met een ingang die alleen bestemd is voor katten. De kast is gemaakt van donkerbruin hout en is verder afgewerkt met ijzer.

Hierdoor ziet het er erg stijlvol uit. In de kast die bij de kattenbak zit zou je bijvoorbeeld de schoonmaakspullen die je nodig hebt voor het verschonen van de kattenbak in kunnen stoppen. Door het stijlvolle ontwerp van de kattenbak is die geschikt voor bijna elk interieur en valt hij ook niet op.