Metiso Dieren

9 Beste Automatische Voerbakken Voor Katten

Kattenvoerautomaten zijn handige hulpmiddelen voor iedereen die geen tijd of gelegenheid heeft om zijn kat handmatig te voeren. Je kat voeren lijkt gemakkelijk als u thuis bent, maar wordt een probleem als u weg bent. Dit is waar kattenvoerautomaten ingrijpen om de dag te redden.

Net als honden zijn katten routinedieren. Ze eten graag elke dag op hetzelfde tijdstip om een gezonde levensstijl te behouden. Kattenvoerautomaten zijn ontworpen om uw kat een vooraf geselecteerde hoeveelheid voedsel op een geplande en consistente manier te serveren. Eenmaal geladen met brokjes kan het uw kat tot 7 dagen voeden zonder uw tussenkomst.

Kattenvoerautomaten zijn geweldige oplossingen voor mensen die veel reizen, tot in de late uurtjes druk zijn op het werk of gewoon vergeten hun katten wat eten achter te laten. Het zal de kat op tijd voeren en u kunt erop vertrouwen dat uw huisdier gevoed en gezond is. Bovendien zijn veel voerautomaten uitgerust met mobiele apps waarmee u het voedingspatroon van uw kat kunt volgen, maar het laat u weten wanneer de voerbak bijna leeg is of wanneer deze moet worden opgeladen.

Een kattenvoerautomaat kan in veel situaties worden gebruikt. Als u druk bent op uw werk, een korte vakantie hebt gehad of in het weekend op familiebezoek bent geweest. Het bespaart u zorgen en moeite en het is zeker de moeite waard om hierin te investeren.

Om deze reden presenteren we u de 9 meest populaire en betrouwbare kattenvoerautomaten op de markt.

1. Pettadore Nutri Fresh Voerautomaat Voor Katten

De katten voederautomaat van Pettadore is een populaire en goede keuze. Deze hooggewaardeerde automaat kun je bedienen via een app op je smartphone waardoor je ook op afstand je kat zijn voer kunt geven. De automaat is volledig veilig en zeer functioneel in zijn gebruik. Ook is het apparaat eenvoudig in te stellen zeer gebruikersvriendelijk. De app laat je tevens weten wanneer de automaat leeg is. Met deze voederautomaat kun je met een gerust hart van huis wetende dat je kat geen honger zal hebben. Daarnaast is deze automaat ook geschikt voor honden.

2. More To Wish Automatische Voerbak – Mijn Topkeuze

Deze moderne en goed werkende voerautomaat voor katten heeft een grote capaciteit. Hierdoor is deze automaat uitstekend geschikt voor langere tijdsperiodes waardoor jij gerust van huis weg kunt. Ook is deze hierom ideaal voor mensen die vaak van huis weg kunnen zijn. De automaat is makkelijk in te stellen en beschikt over de optie om op bepaalde tijden voer te geven. Er kan zelfs een volledig rooster ingesteld worden met voertijden voor over langere periodes. Deze katten voerautomaat is samen gestel uit materialen van hoge kwaliteit en heeft een perfecte prijs kwaliteit verhouding. De automaat is makkelijk schoon te maken.

3. Pretty Paws Automatische Voerbak Voor Katten

De automatische voerautomaat voor katten van Pretty Paws is zeer eenvoudig in gebruik en een functionele en effectieve oplossing. Het moderne design heeft een strakke afwerking en beschikt over een grote capaciteit van maar liefst 4,3 kilo aan kattenvoer. Het aantal en de grootte  kan volledig worden aangepast met een minimum van 5 gram per portie en een maximum van 250 gram. Deze voerbak is de perfecte oplossing om voor je kat te kunnen zorgen als je vaak van huis weg bent. Ondanks de grote capaciteit heeft de bak slechts een gewicht van 2.15 kilo.

4. PETKIT Eversweet SOLO Automatische Voerbak en Waterfontein Voor Katten

De voerautomaat voor katten van Petkit is een handig apparaat voor de kattenliefhebber die vaak van huis is. Er zit namelijk ook een drinkfontein bij zodat je met een gerust hart van huis kunt. Daarnaast kun je de automaat koppelen aan je smartphone om de automaat in te stellen tot 10 maaltijden per dag met een portiegrootte van 5 tot 50 gram. In totaal kun je 10 maaltijden per dag geven met een grootte van 5 tot 50 gram. Het eye catching ontwerp is afgewerkt met een roestvrijstalen voerbakje welke makkelijk is te reinigen.

5. DOGNESS Voederautomaat Voor Katten

Deze moderne voerautomaat voor katten is perfect om ruimte in huis te besparen, maar toch van de luxe van een voerautomaat te kunnen genieten. Deze mini voerautomaat is draagbaar en stijlvol ontworpen waardoor je het eenvoudig overal kunt plaatsen. De automaat kun je koppelen met een app op je smartphone waardoor je deze volledig zelf in kunt stellen en er zo voor zorgt dat je kat ook als jij weg bent zijn eten krijgt. Ondanks het kleine formaat heeft deze machine een capaciteit van 1 kilogram aan kattenvoer. De voerautomaat is beschikbaar in 3 verschillende kleuren; wit, roze en lichtgroen.

6. Trixie Voerautomaat TX8

Deze mooie katten voerautomaat van Trixie is zeer geschikt voor wanneer je vaak of lang van huis bent en je kat de zorg wilt geven die hij verdient. De automaat beschikt over een grote capaciteit dus het zal geen probleem zijn als je een paar dagen van huis bent. De automaat is te koppelen aan je smartphone en zo te bedienen tot maximal 6 porties per dag. Je kunt zelfs je kat zien eten via de geïntegreerde camera. De automaat beschikt over een capaciteit van 2.8 liter droog voedsel. Het voedsel komt terecht in de eenvoudig te reinigen roestvrijstalen voerbak.

7. Trixie Automatische Voerdispenser – Goedkope Optie

Trixie heeft deze automatische voerautomaat voor katten ontworpen met het oog op een lage prijs en een hoogstaand product. De voerautomaat kun je eenvoudig installeren met de mogelijkheid tot het instellen van voertijden en aantal maaltijden. De automaat kan 5 maaltijden per 24 uur geven aan jouw kat. Een mooi kenmerk van deze voerautomaat is dat ook zacht voer gegeven kan worden aan je kat, in plaats van enkel brokken. De automaat is makkelijk schoon te maken door de gebruikte materialen van kunststof. Kortom een goed product om jouw kat te kunnen voeren als je even weg bent.

8. Dogness Snacks Dispenser

Deze voerautomaat voor katten van Dogness heeft een mooi en strak ontwerp. Deze automaat is niet een normale voerautomaat maar een automaat die snacks geeft op een interactieve wijze. Je kunt de automaat koppelen aan een app en zo volledig instellen en bedienen. Er zit een camera op de automaat waarmee je je kat kunt zien en met hem kunt spelen waarna je hem beloont met een verrassing die je uit de automaat laat komen. In de automaat kun je 0.4 liter aan droog voedsel kwijt waardoor je je kat kunt blijven vermaken en verzorgen als je weg bent.

9. Talo Slimme Automatische Voerbak

Een van de meest populaire voerautomaten voor katten die er is. De automaat van Falo geeft je alle gemakken die je wilt en zorgt ervoor dat jij je kat kan verzorgen op afstand. Deze automaat heeft een hoge waardering en heeft zelfs de FWD award gewonnen. De voerbak heeft een grote capaciteit van maar liefst 3.7 liter droog voer. De automaat kun je koppelen aan je smartphone waardoor je veel verschillende opties kan instellen zoals een schema voor voertijden en controle over de porties. Tevens laat de app het weten wanneer de machine moet worden bijgevuld.