Metiso Dieren

8 beste goedkope kattenspeeltjes in 2024 (alles onder €9,99)

Kattenspeeltjes zijn duur. Het is niet alleen dat ze duur zijn, je krijgt vaak ook nog eens vrij weinig voor de prijs.

Je vraagt je waarschijnlijk vaak af: Is dit kattenspeeltje 10 euro waard? En 20 euro? En zodra je in de buurt van 50 euro komt, vraag je je misschien af het speeltje het prijskaartje wel waard is.

Maar wat als je kattenspeelgoed kon vinden dat echt betaalbaar is? Of nog beter – goedkoop? Nou, dat kan nu! In de lijst hieronder hebben we allerlei kattenspeeltjes te koop onder de 9,99 euro.

Elke kat verdient het om plezier te hebben, en daarom hebben we deze lijst samengesteld met betaalbare en leuke speeltjes die je kat zullen vermaken.

1. Interactief speelgoed voor katten, 7-delige set

Super goedkoop kattenspeelgoed van Joamon. Bij deze set van goedkoop kattenspeelgoed krijg je maar liefst 7 verschillende speeltjes in verschillende kleuren en vormen. Sommige speeltjes hebben we vorm van een muis, waardoor het voor jouw kat nog leuker is om mee te spelen. Het is gemaakt van veilig en duurzaam materiaal. Met deze speeltjes trek je snel de aandacht van je kat. Ook vinden katten het heel erg leuk om hier mee te spelen. Je kat kan hier zijn energie in kwijt. En het jachtinstinct van je kat wordt hiermee gestimuleerd.

2. Kattenveertjes Snuffelpakket – Mijn Topkeuze

Super goedkoop kattenspeelgoed. Dit kattenspeelgoed is eigenlijk heel eenvoudig, maar toch is het erg leuk voor je kat om mee te spelen. Het speeltje heeft de vorm van een springveer. Hierdoor kan hij ook meerdere kanten op stuiteren. Dit is leuk voor je kat omdat je kat hierdoor kan gaan jagen op het speeltje wat als maar een andere kant op springt. Deze set bestaat uit wel negen speeltjes voor je kat in meerdere kleuren. Het is geweldig speelgoed voor kittens, naast dat het leuk voor kittens is het ook leuk voor volwassen katten.

3. Make Me Purr Kitty Boinks Springveren

Erg goedkoop kattenspeelgoed. Dit super leuke kattenspeelgoed kan op meerdere manieren gebruikt worden om mee te spelen. Je kan het speeltje helemaal samenknijpen en daarna loslaten. Je katten zullen dan achter het speelt aan gaan jagen. Ook kan je dit speeltje over de grond laten rollen. Katten vindt dit echt fantastisch! In de verpakking van het speeltje vind je 10 verschillende speeltjes in meerdere kleuren. Er kunnen meerdere katten tegelijkertijd mee spelen of jij speelt hiermee samen met je kat. Alles kan. Het is erg rustgevend voor katten en het zorgt ervoor dat ze niet verveeld raken. Ook verminderd het stress bij katten.

4. Make Me Purr Mini Dieren Set

Leuk goedkoop kattenspeelgoed van Make Me Purr. Dit speelgoed is helemaal met de hand gemaakt. Bij het maken van dit kattenspeelgoed zijn stevige materialen gebruikt. Er zit kattenkruid bij dit speelgoed wat het extra aantrekkelijk maakt voor katten. Het kattenspeelgoed zorgt ervoor dat de kat minder stress heeft en zich helemaal kan ontspannen tijdens het spelen met dit speeltje. Door de goede kwaliteit van dit speeltje gaat het extra lang mee. Het speeltje wordt geleverd in paren van 3, je hebt dan gelijk drie verschillende kattenspeeltjes. Sommige honden vinden deze kattenspeeltjes ook erg leuk.

5. Natuurlijke Zilvervine kauw Sticks – Goedkope Optie

Super goedkoop kattenspeelgoed van TIGA Shop. Dit zijn kauwsticks voor katten. Je katten kunnen op de sticks kauwen. Het speelgoed is een goed alternatief voor speelgoed met daarin kattenkruid verwerkt. Dit speelgoed wordt verwerkt in zakjes van 10 stuks. Het is gemaakt door een niet verslavende en geen giftige plant. Dit speeltje zorgt ervoor dat je kat lekker kan ontspannen. Ook ontneemt dit speeltje angst en stress bij katten. Daarnaast is het kauwen op deze stokjes erg goed voor de gezondheid van de tanden van de katten. Het speelgoed is 100% natuurlijk.

6. Crochet Baby Penguin with Catnip

Leuk goedkoop kattenspeelgoed bij CatCrochetBoutigue. Erg mooi gemaakt kattenspeelgoed van hoogwaardige kwaliteit in de vorm van een pinguïn. Dit kattenspeeltje is er in vier verschillende kleuren. Dit zijn blauw, roze, mint en geel. Het speeltje is gemaakt van katoen van goede kwaliteit. De grote van dit kattenspeeltje is zo’n 5 cm, in het speeltje zit kattenkruid. Dit zorgt ervoor dat je kat extra graag met het speeltje wil spelen. Je kat raakt door het kattenkruid extra aangetrokken door het speeltje. Naast dat je kat met dit speeltje heel leuk kan spelen, zorgt dit speeltje er ook voor dat je kat zich helemaal ontspannen voelt tijdens het spelen met dit speeltje.

7. 36 cm Long Cat teaser

Super goedkoop kattenspeelgoed van Zel.amCat. Dit kattenspeelgoed is heel erg leuk voor je kat om mee te spelen. Het heeft een lengte van 36 centimeter. Met het speeltje kan jij samen met je kat spelen. Het is een erg interactief speeltje. Het kattenspeelgoed is helemaal met de handgemaakt. Ook heeft het speeltje veel mooie details en ziet het er super mooi uit door alle verzieringen die zijn aangebracht op het speeltje. Daarnaast is het speeltje leuk verpakt en kan hierdoor een leuk cadeautje zijn voor kattenbezitters. Ook leuk om zelf te kopen om gezellig samen met je kat te spelen.

8. Tartan kattenkruid muis

Erg goedkoop kattenspeelgoed van BellasPetFashion. Het kattenspeelgoed van BellasPetFashion heeft dit de vorm van een echte muis. In deze muis zit kattenkruid en daardoor erg aantrekkelijk voor je kat om mee te spelen. De muizenspeeltjes zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit speeltje kan je kat urenlang laten spelen, leuk voor de kat als er even niemand thuis is. Naast dat er kattenkruid in het speeltje zit, zit er ook een belletje aan de kat voor extra veel plezier voor de kat. Ook heeft de kat een erg grote staart waar je kat mee kan spelen. Met dit kattenspeelgoed hoeft jouw kat zich nooit te vervelen.