Metiso Dieren

9 beste houten krabpalen in 2022

Als je een kat hebt, dan weet je hoe belangrijk het is om je huisdier de best mogelijke leef- en speelomgeving te bieden. Een manier om dit te doen is een krabpaal die je kat aanmoedigt om te bewegen en zijn nagels te gebruiken.

Als je op zoek bent naar houten krabpalen voor je kat, zoek dan niet verder! We hebben hier alles wat je nodig hebt in onze lijst van top 10 beste houten krabpalen voor katten.

Onze lijst bevat alles van eenvoudige palen van hout tot uitgebreide structuren waar je vrienden jaloers op zullen zijn. Ze zijn er in alle verschillende vormen, maten en kleuren, dus er is iets voor elke kat!

Als je je kat wat beweging wilt geven, en ook wat minder lange nagels als resultaat wil, zoek dan niet verder en ga voor een houten krabpaal.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus het kan moeilijk zijn om de beste te kiezen. Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat je kat er plezier aan beleeft. Je moet ook overwegen waar je van plan bent de paal te plaatsen, en hoeveel geld je eraan wilt uitgeven.

Hier zijn enkele van de beste houten krabpalen voor katten:

1. Houten Krabpaal toren

De houten krabpaal kattenboom van The Mau Store is een prachtige krabpaal. Deze krabpaal van The Mau Store is met de handgemaakt. Bij de krabpaal zitten twee platformen voor de katten. Op deze platformen liggen lekker zacht kussens voor de katten. Dit maakt deze krabpaal heel comfortabel voor jouw katten. Onder op de krabpaal zit een slaaphol voor de katten.

Deze is ook super comfortabel voor de katten vanwege het zachte spul dat gebruikt is voor de krabpaal. Naast dat de krabpaal erg fijn is voor katten is het ook nog eens een heel mooi decoratie stuk voor elke woonkamer. Hierdoor past het ook in elke woonkamer.

2. Krabpaal “Simba” – Goedkope Optie

Deze houten krabpaal kattenboom van Voss.Pet is een erg grote krabpaal die ook nog is geschikt is al decoratie voor jouw huis. De krabpaal is gemaakt van onbehandeld dennenhout wat het extra stevig maakt. Ook is er geen gebruik van chemicaliën gemaakt bij het maken van deze krabpaal.

De krabpaal heeft wel 3 verschillende platformen waar je kat op kan klimmen en hier dan vervolgens op kan liggen. Naast de 3 platformen die deze krabpaal te bieden heeft. Is er ook nog een grot voor de kat om in te slapen. De krabpaal is zo’n 1,6 meter hoog en is gemaakt met milieuvriendelijke materialen.

3. Kattenkrabpaal Ziza – Mijn Topkeuze

De houten krabpaal kattenboom van designed by Lotte is weer anders dan de andere. Deze krabpaal van Designed by Lotte heeft wel 3 platformen waar je kat naartoe kan klimmen, lekker uitrusten en slapen. De krabpaal is weer anders dan de andere, omdat je bij deze krabpaal onderaan een schuilhol vindt voor je kat.

De krabpaal is ongeveer 1 meter hoog en past hiermee ook in ieder huis. Deze krabpaal is volledig afgewerkt met zacht materiaal wat het nog comfortabeler maakt voor je kat. De krabpaal is goed te onderhouden. Ook is deze krabpaal de ideale slaapplek voor iedere kat.

4. Designed by Lotte Aviva – Krabpaal

Deze houten krabpaal kattenboom van designed by Lotte is kleiner dan andere krabpalen. Hij is mooi klein en compact en daardoor geschikt voor in elk huis. Je kan deze krabpaal makkelijk verplaatsen vanwege de kleinere omvang. Bij deze krabpaal zitten ook 2 kussens, voor elk platform op de krabpaal 1 kussen. Deze kussen kun je er makkelijk afhalen.

Doordat je ze eraf kan halen kun je ze ook makkelijk schoonhouden en onderhouden. Zo hoeft jouw kat nooit op vieze kussen te liggen. De krabpaal is zo’n 70 centimeter groot en daardoor ook echt een stuk kleiner dan ander krabpalen. Maar dit maakt voor je kat helemaal niks uit.

5. Designed by Lotte Jazz – Krabpaal

De houten krabpaal kattenboom van designed by Lotte heeft twee heerlijke rust/slaap plekken voor jouw kat. Genoeg plek dus. Zelfs voor 2 katten. De plaatsen zijn uitgerust met kussen met ritsen. De krabpaal is zo’n 1,15m hoog. Geen enkele krabpaal is hetzelfde, ze worden allemaal geheel met de hand gemaakt. Hierdoor wordt elke krabpaal toch net weer een beetje anders.

Aan de krabpaal hangt een touw waar de katten mee kunnen spelen. Het ontwerp van deze krabpaal valt in elk huis op, jouw krabpaal wordt het middelpunt van je huis. Ook is de krabpaal gemakkelijk schoon te houden en verder te onderhouden.

6. MyVinChester moderne kattenmeubels

Deze houten krabpaal kattenboom van MyVinChester is een heel moderne krabpaal. Hij is erg stevig en stabiel. De krabpaal is zo groot dat hij van de vloer tot aan het plafond kan gaan. Hij kan tot wel 2,60m. De krabpaal heeft 3 platformen waar je kat op kan uitrusten of slapen.

De pilaar in het midden is omhuld met materiaal waar de kat lekker aan kan krabben zonder dat je kat iets anders in je huis sloopt. De krabpaal is van houtgemaakt en kan op elke plek in huis staan. Deze krabpaal is alleen bedoelt om binnenshuis te gebruiken. Dus hij is niet voor buiten.

7. Muur krabpaal – Brocant

De houten krabpaal kattenboom is wel 2,2 meter hoog. Heel erg hoog dus. Is het plafond in jouw huis lager dan 2,2 meter is dat zeker geen probleem. De maat kan namelijk gewijzigd worden mocht dit nodig zijn. Deze krabpaal is er voor de katten die graag erg hoog zitten en voor de katten die erg van klimmen houden.

Bij deze krabpaal zitten 4 rustplatforms waar je kat tijdens het klimmen even kan uitrusten. De krabpaal is met de handgemaakt en is gemaakt van berkenhout. Ook is er de optie om stof aan te brengen op de platforms. De krabpaal is erg stevig en geheel veilig voor katten.

8. Hout Bloemen Krabpaal

De houten krabpaal kattenboom van KBSPets heeft ontzettend mooie en unieke ontwerpen voor hun krabpalen. Elke krabpaal van KBSPets worden met de hand gemaakt, hierdoor is elke krabpaal die ze maken helemaal uniek. Je kunt zelf de kleur, maat en hoe hij eruit komt te zien kiezen. Jij kan echt een krabpaal laten maken die helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Deze katten krabpaal heeft de vorm van de bloem de magriet. De krabpaal heeft een kattenmand in de vorm van het blad van de bloem. De krabpaal is erg gemakkelijk te monteren en zal iedereen die je huis binnenkomt onmiddellijk opvallen.

9. Catodeco houten krabpaal

Deze houten krabpaal kattenboom van Catodeco is een van de vele gemaakte houten krabpalen die Catodeco gemaakt heeft. Alle krabpalen zijn geheel uniek en helemaal opmaat gemaakt. De prijs van een krabpaal van Catodeco kan variëren tussen de € 80 en de € 700. De prijs hangt af van de grote die je krabpaal heeft.

Omdat de krabpaal helemaal opmaat gemaakt wordt kun je zelf de houtsoort kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de houdsoorten: beuken, eiken, berken, wilg, esdoorn of een kastanje. Er zit dan ook vaak voor iedereen wel een juiste houtsoort bij. Bij de houten kattenboom krijg je 3 jaar garantie.