Metiso Dieren
katten urn

11 Prachtige Katten Urns voor een Eervolle Herinnering aan uw Kat

Het kiezen van een urn voor uw geliefde kat is een delicate en persoonlijke beslissing.

In dit overzicht presenteren we 11 sierlijke katten urns, elk met de potentie om een waardige en liefdevolle herinnering te vormen aan uw dierbare huisdier.

Deze verzameling biedt u de mogelijkheid om een laatste rustplaats te selecteren die de unieke band met uw viervoeter eert.

1. ISARA luxueuze urn voor katten

Voor wie een waardige en liefdevolle rustplaats voor hun huisdier wenst na de crematie, bieden de hoogwaardige urnen van ISARA een prachtige oplossing.

Vervaardigd uit het fijnste keramiek, garanderen deze urnen een veilige haven voor de as van uw geliefde metgezel.

Met een zorgvuldige vormgeving die de herinnering aan uw trouwe vriend koestert, zijn deze urnen voorzien van een speciaal verzegeld deksel om de as met respect te bewaren.

De perfect aangebrachte glazuurlaag verzekert de blijvende schoonheid van de urn, terwijl het materiaal roest- en corrosievrij, alsook krasbestendig blijft.

Beschikbaar in diverse kleurschakeringen, stelt ISARA u in staat een urn te kiezen die harmonieert met uw persoonlijke voorkeur en eer brengt aan uw huisdier.

Deze stijlvolle urnen bieden niet alleen een tastbare herinnering maar ook een serene manier om uw huisdier te gedenken en te eren.

2. Lorano mini urn voor katten

Ontdek de Mini “Paint” Kat Urn van Loranto, een uniek eerbetoon aan je geliefde kat.

Deze metalen urn, geïnspireerd door Loranto’s City Of Glass collectie, is een artistiek meesterwerk dat de essentie van je kat vastlegt met levendige kleuren en verfijnde details.

Een veilige bewaarplaats voor de as, symboliseert deze urn de onverbrekelijke band met je huisdier en dient als een blijvende herinnering aan de gedeelde momenten van liefde en vreugde.

Perfect voor een speciale plek in huis, past de urn moeiteloos in diverse interieurs dankzij zijn unieke vorm en esthetische schoonheid.

Het is niet alleen een functioneel item, maar een diepgaand symbool van liefde en genegenheid voor je kat.

Kies voor de Mini “Paint” Kat Urn van Loranto voor een blijvende herdenking van je geliefde huisdier.

Met een hoogte van ca. 18cm en een inhoud van ca. 350ml, houdt deze urn de herinnering aan je kat levend en dichtbij.

3. Happy-House memory urn

Deze sierlijke urn uit de Memory Collection is een serene laatste rustplaats voor je geliefde kat.

Het gedistingeerde grijze keramiek is zorgvuldig vervaardigd en versierd met een hartvormig motief en subtiele pootafdrukken, wat een tedere ode brengt aan het huisdier dat zo’n speciale plaats in je hart heeft.

De liefdevolle boodschap “Forever in our hearts” is ingetogen in het ontwerp geïntegreerd, wat een gevoel van blijvende verbondenheid en liefde uitstraalt.

Met een capaciteit van 1 liter biedt de urn ruimte om de as van je kat veilig en respectvol te bewaren.

De hartvormige knop bovenop benadrukt de liefdevolle herinneringen die jullie samen hebben gedeeld.

Deze urn zal niet alleen een tastbare herinnering zijn, maar ook een subtiel en elegant eerbetoon in elk huis.

katten urn

4. De laatste aai katten urn – zwart

Dit ingetogen mini urntje, met de vorm van een hart, biedt een liefdevolle rustplaats voor de as van je dierbare huisdier.

Het vormt een tastbare herinnering en symboliseert dat je maatje voor altijd voortleeft in je hart. Plaats het op een speciale locatie in je huis als eerbetoon en om de dierbare herinneringen die jullie samen deelden te koesteren.

Het verlies van een huisdier laat een onmiskenbare leegte achter, een ruimte die voelt alsof deze nooit meer op dezelfde manier gevuld kan worden.

Een speciaal aandenken kan troost bieden, een manier om je maatje in spirit dichtbij te houden.

De laatste aai helpt bij het vinden van een passend eerbetoon met een selectie van mooie, betaalbare urnen, assieraden en gedenkobjecten.

Dit specifieke stuk, uit de collectie van De laatste aai, is vervaardigd uit glas en combineert een elegante eenvoud met diepe betekenis.

5. ISARA mini urn met dierenpootje – beige

De ISARA Luxueuze Mini Urn biedt een sereen eerbetoon aan uw geliefde huisdier. Zorgvuldig gecreëerd voor zowel honden als katten, vertegenwoordigt deze urn een bijzondere wijze om de nagedachtenis van uw trouwe vriend te koesteren.

Vervaardigd uit hoogwaardig zandsteen, belooft deze urn niet alleen bestendigheid maar ook een subtiele elegantie in de herinneringsruimte.

De rustgevende beige tint verleent een gevoel van kalmte en sereniteit, waardoor het een tijdloos en stijlvol object is dat in elke omgeving past.

Deze urn heeft een inhoud van 130 ml, genoeg om een symbolische hoeveelheid van de as te herbergen.

Het zacht vormgegeven ontwerp met delicate pootafdruk verbeeldt de liefdevolle band die u met uw huisdier had.

Let op dat de urn aan de kleine kant is; een herinnering dat, hoewel soms twee urnen nodig zijn voor een volledige asverdeling, de aanwezigheid van uw dierbare huisdier altijd groots zal blijven.

6. Mini urn voor katten – In je hart bewaren

Voor een liefdevolle herinnering aan een gemist huisdier of een dierbaar familielid, biedt de mini urn van Injehartbewaren een stijlvolle en waardige manier om de as te bewaren.

Deze urn is zorgvuldig gemaakt van hoogwaardig keramiek in een warme blauwe tint, die een gevoel van rust uitstraalt.

De urn is compact met afmetingen van 6,4 cm in hoogte en 7,2 cm in breedte, waardoor deze een subtiele aanwezigheid in elke kamer heeft.

Met een capaciteit van 130 ml kunt u een deel van de as veilig bewaren en zo de herinnering dichtbij houden.

Deze urn kan worden gebruikt om as van zowel honden, katten als mensen te bewaren, wat het een veelzijdige optie maakt voor iedereen die op zoek is naar een klein, maar betekenisvol aandenken.

Het hoogwaardige keramiek garandeert duurzaamheid en de urn weegt slechts 200 gram, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is binnen uw woonruimte.

Kies voor deze urn van Injehartbewaren en vertrouw op een kwaliteitsproduct dat niet alleen troost biedt, maar ook een prachtige plek voor herinneringen aan geliefden.

katten urn

7. Unieke huisdier urn – Hemelwinkel

De Crematie Urn met fotolijst is een stijlvolle en troostrijke manier om uw geliefde huisdier te herdenken.

Met zijn elegante houten ontwerp biedt het een waardige plek voor een deel van de as, terwijl de geïntegreerde fotolijst u toestaat om een dierbare foto tentoon te stellen.

Zo blijven de warme herinneringen aan uw huisdier levend, elke dag opnieuw. Dit liefdevolle gedenkteken combineert de eeuwige band met uw huisdier met de esthetiek van uw thuis.

8. Urn voor ketten grijs met gouden pootjes

Deze verfijnde urn voor uw huisdier combineert een sierlijke grijze tint met een hartverwarmend gouden pootafdrukpatroon, waarmee het een liefdevolle eerbetoon aan uw hond of kat vormt.

Het messing materiaal verzekert duurzaamheid en geeft de urn een gevoel van kwaliteit en tijdloze schoonheid.

Met een hoogte van 14 cm en een inhoud van 1 liter biedt de urn ruimte voor een aanzienlijke hoeveelheid as, met of zonder aszak.

De urn is met zorg handgemaakt en ontworpen voor gebruik binnenshuis, om zo een prominente plaats in uw leefruimte te krijgen als stille herinnering aan uw geliefde metgezel.

Een schroefdop garandeert de veilige bewaring van de as, terwijl de grijze en gouden tinten samen een rustgevende en waardige uitstraling geven.

Deze urn vertegenwoordigt niet alleen een herinnering, maar ook de onzichtbare pootafdrukken die uw huisdier in uw leven heeft achtergelaten.

9. Kattenurn asbeeld – antiek, brons

Deze kattenurn, met het beeld van een vredig slapende kat, is een subtiele en decoratieve manier om de as van uw kat een speciale plaats te geven.

Het gedetailleerde beeld, afgewerkt in de tint van antiek brons, combineert kunst met herinnering en biedt een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Onder het rustige uiterlijk van de slapende kat, verzekerd door een veilige afsluitdop aan de onderzijde, bevindt zich een ruimte met een capaciteit van 1,0 liter, geschikt voor katten tot een lichaamsgewicht van maximaal 12 kg.

Het gebruikte materiaal, polystone, staat bekend om zijn duurzaamheid en fijne afwerking, wat zorgt voor een langdurige herinnering aan uw geliefde huisdier.

Met de afmetingen van 26 cm breed, 20 cm diep en 10 cm hoog, is deze urn niet alleen een gedenkwaardig monument maar ook een discrete aanwezigheid die de liefde en sereniteit uitstraalt van de momenten die u samen heeft gedeeld.

10. Kattenurn slapende kat – Petributes

Deze handgesneden hardhouten urn, met de vorm van een slapende kat, biedt een warm en waardig afscheid van uw dierbare vriend.

Het hout, rijk aan tint en textuur, weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en de unieke persoonlijkheid van uw kat.

Met een subtiele sluiting aan de onderzijde door een houten plaat vastgezet met drie schroeven, bevat deze urn de as van een kat tot ongeveer 4 kilo.

De afgeronde vormen en zachte contouren zorgen voor een rustige en harmonieuze uitstraling, terwijl de afmetingen van 17 bij 18 cm en een hoogte van 10 cm ervoor zorgen dat de urn een discrete, maar betekenisvolle plek in uw huis vindt.

Deze urn staat als een stille herinnering aan de liefde en de tijd die gedeeld werd, een troostrijke aanwezigheid in het thuis dat ooit door uw kat werd gedeeld.

11. Ashanger met ketting en vulsetje – Mini ketten urn

Dit elegante zilverkleurige hartje, verfraaid met vier zwarte dierenpootjes, is een subtiele herdenking van Mijn Assieraad.

Het is met zorg vervaardigd uit edelstaal, ook bekend als RVS of chirurgisch staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een langdurige glans.

Het hartje biedt binnenin plaats voor een symbolische hoeveelheid as, eenvoudig zelf te vullen via een schroefdop aan de zijkant. Bij deze delicate hanger ontvangt u tevens een ketting en een praktisch vulsetje.

Het RVS materiaal heeft het voordeel dat het sterker is dan zilver, een fijnere structuur bezit en meer glanst.

Het is bovendien kleurvast en volledig recyclebaar. Hoewel RVS bestand is tegen roest, wordt aangeraden het sieraad af te doen bij zwemmen om het chroomlaagje intact te houden.

Deze ashanger komt in een luxe sieradendoosje van Mijn Assieraad, verzonden als een brievenbuspakket, waarvoor u niet thuis hoeft te blijven.

Dit hartje, met zijn zilveren glans en zwarte accenten, is niet alleen een sieraad, maar een persoonlijk aandenken dat nabijheid en herinnering vertegenwoordigt.

Hallo, mijn naam is Thijs Makkum.

Na mijn ervaring als eigenaar van een dierenwinkel en het creëren van handgemaakte huisdieraccessoires, zet ik mijn passie voort met deze blog, waar ik mijn liefde en kennis over een breed scala aan huisdieren deel. Hier vind je inspiratie, verhalen, en tips over de fascinerende wereld van huisdieren.