Metiso Dieren

10 Meest Populaire En Functionele Kattenbakken Voor Katten

Kattenbak is een onmisbaar item in elk huishouden met een kat. Het biedt katten een veilige omgeving wanneer ze naar het toilet moeten, terwijl het je tegelijkertijd helpt om je huis schoon en geurvrij te houden.

Er zijn veel opties beschikbaar voor kattenbezitters bij het kiezen van een kattenbak. Ze voldoen echter niet allemaal aan de hoge verwachtingen van de Nederlandse consument. Daarom hebben we deze handige lijst met 10 meest populaire en functionele kattenbakken samengesteld om u te helpen degene te vinden die het beste bij u en uw kat past.

1. Beeztees Romeo Kattenbak

De kattenbak van Beeztees is een populaire keuze. Deze kattenbak met een standaard basis ontwerp laat zien dat een lage prijs niet ten koste van de kwaliteit gaat. Sterker nog, deze kattenbak biedt een royale waarde voor het geld. De kattenbak is namelijk makkelijk te gebruiken en houdt nare geurtjes tegen waardoor het een goede keus is voor zowel jou als baasje als voor je kat. Daarnaast is de bak ruim waardoor je kat genoeg ruimte heeft en veilig zijn behoeftes kan doen. Dankzij de afneembare bovenkant van de bak is het schoonmaken ervan erg makkelijk.

2. Imac Easy Cat Kattenbak

Deze kattenbak met een leuk design is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Imac heeft de kattenbak ontworpen met het oog op dat het makkelijk te gebruiken en schoon te maken moet zijn. Vanwege de hoge rand onder het deurtje komt er geen grind of viezigheid naar buiten wanneer je kat zijn behoefte doet. Het klepje bovenop de bak kan opengezet worden om wat te luchten maar wanneer gesloten houdt de bak perfect geurtjes tegen. Dankzij de verwijderbare deurtjes en de afneembare bovenkant is het schoonmaken zeer eenvoudig. Daarnaast wordt deze kattenbak geleverd inclusief schepje om de bak mee te verschonen.

3. PeeWee Kattenbak EcoHus Startpakket – Mijn Topkeuze

Met de PeeWee kattenbak kun je je kat direct tevreden stellen. Het wordt namelijk geleverd als een totaalpakket, dat is, inclusief PeeWee kattengrind en schepje. Je kunt deze kattenbak dus gelijk compleet neerzetten, handig wanneer je een nieuwe kat hebt. De kattenbak is gemaakt van lichtgewicht materiaal en laat geen geurtjes toe. Daarnaast zorgt de afneembare bovenkant er voor dat de bak eenvoudig schoongemaakt kan worden. De hoogstaande materialen van deze bak, samen met het kattengrind gemaakt van hout, staat deze bak garant voor een hygiënische ervaring voor jou en je kat.

4. MakeSure Kattenbak Met Lade

Make Sure doet het even helemaal anders met deze kattenbak. Het ontwerp van deze moderne strakke bak, staand op pootjes, zorgt ervoor dat het een stylish voorwerp is. Dit is niet alleen de perfecte plek voor je kat om zijn behoefte te doen, maar ook een modieus voorwerp dat prima in de woonkamer geplaatst kan worden. Deze veilige kattenbak heeft een afneembare voorkant met magnetische sluiting, welke makkelijk verwijderd kan worden dankzij het lusje. Hierdoor is de kattenbak zeer makkelijk schoon te maken. Daarnaast is er aan de binnenkant ruimte om de schoonmaak gereedschappen op te bergen.

5. Hoopo® Dome Plus Kattenbak

Deze ongewone kattenbak van Hoopo is de perfecte kattenbak voor een modern ingericht huis. Dankzij het ongewone formaat en de rechthoekige vorm kan de kattenbak in elke kamer van het huis geplaatst worden. De kattenbak is beschikbaar in 3 mooie kleuren; wit, roze en grijs. Daarnaast wordt de bak geleverd met schepje met een bijpassend ontwerp. Deze high-end kattenbak is zeer makkelijk schoon te maken en bij te houden, mede dankzij de afneembare bovenkant. Naast het hebben van een mooi uiterlijk bevat deze bak dus ook de kwaliteiten om jouw taak als kattenvriend makkelijker te maken.

6. MiaCara Sito Kattenbak

De kattenbak van MiaCara heeft een mooi en modieus design. Deze strak afgewerkte behoefteplaats voor jouw kat ziet er niet uit als de typische kattenbak wat het een makkelijk in huis te plaatsen object maakt. De modieuze kattenbak zal perfect staan in een moderne omgeving en perfect opgaan in de rest van het meubilair. De luxueuze kattenbak is zeer makkelijk open en schoon te maken wat de bak bijhouden een fluitje van een cent maakt. Dankzij de kleine opening is het ook een perfecte plaats voor jouw kat om in te schuilen.

7. SinDesign Poopoopeedo Kattenbak

Deze funky kattenbak is een echte eye catcher en de perfecte plaats voor jouw kat om zijn behoefte te doen. De unieke ovalen vorm en de leuke beschikbare kleuren zullen je huis behoorlijk opvrolijken. Daarnaast is deze kattenbak veilig en fijn voor je kat om te gebruiken. De bak is ruimtelijk maar tegelijkertijd mooi afgesloten. Ook is de entree klein, om deze redenen is deze kattenbak ook perfect geschikt als schuilplaats wanneer je kat zich even terug wilt trekken. De bovenkant is makkelijk te verwijderen zodat het schoonmaken van de bak zonder problemen zal verlopen.

8. Trixie Kattenmand Huis 

Deze goed verborgen kattenbak van Trixie maakt het in huis plaatsen van de behoefteplaats van jouw kat wel heel makkelijk. De kattenbak die in dit modieus ontworpen huisje verscholen zit past overal bij en staat leuk op elke plek. Naast het leuke oude stijl ontwerp biedt de kattenbak ook fijn comfort voor jouw kat en voor jou. De bak is makkelijk en veilig te betreden voor je kat, en eenvoudig om schoon te maken. Het huisje kun je makkelijk open maken waardoor je toegang krijgt om een optimale schoonmaakbeurt van de bak uit te voeren.

9. Moderna Kattenbak

De kattenbak van Moderna heeft een uniek ontwerp waardoor je kat meer kan met deze bak dan enkel zijn behoefte. De aan de zijkant bevestigde krabpaal met speeltje laten jouw kat lekker spelen, en als hij daarna uitgeput is vindt jouw kat een fijne rustplaats bovenop de bak. Ook is de bak ruimtelijk zodat je kat zich niet opgesloten voelt. De bak houdt luchtjes goed tegen wat de kattenbak ook leuk maakt voor jou als baasje. De bovenkant is makkelijk te verwijderen zodat je de ruimte hebt om eenvoudig de bak te verschonen.

10. Kattenbak Savic – Goedkope Optie

De klassieker onder de kattenbakken. Het merk Savic denkt niet alleen aan jouw kat maar ook aan jou. Vanwege de lage prijs is deze bak namelijk vriendelijk voor jouw portemonnee, perfect voor als je meerdere bakken in het huis nodig hebt! Ook is de bak comfortabel te gebruiken door je kat en schoon te maken door jou omdat deze volledig open is. Gelukkig is er een handige rubberen rand bevestigd op de randen van de bak wat voorkomt dat er viezigheid naast de bak valt. De bak komt in 3 kleuren; blauw, oranje en groen.