Metiso Dieren

10 beste Cat Caves (knuffelgrotten) Voor Katten

Cat Caves of knuffelgrotten voor katten zijn het afgelopen decennium populair geworden vanwege hun hoge functionaliteit en zeer comfortabel ontwerp. Het zijn goede alternatieven voor bedden en slaapmatten die vaak door katten worden gebruikt als slaapplek. Veel kattenbezitters hebben al de overstap gemaakt van een ouderwets kattenbed naar een knusse en moderne knuffelgrot om het welzijn en het comfort van hun katten te verbeteren.

Niet alle knuffelgrotten voor katten zijn de tijd en het geld waard. Om onnodige fouten en tijdverspilling te voorkomen, hebben we een lijst samengesteld van 10 knuffelgrotten die volgens ons momenteel de allerbeste op de huisdierenmarkt zijn.

1. Trixie Relax Iglo Luna – Goedkope Optie

Deze Cat Cave van Trixie is perfect voor katten van alle soorten en maten. De cozy cave voor katten is zacht en stevig waardoor het veilig is voor katten om in te slapen en te spelen. Het moderne design samen met fijn afgewerkte details maakt het kattenhuisje perfect passend voor elke woonkamer. De hoogwaardige materialen die in deze katten cave worden gebruikt, zorgen ervoor dat hij lang meegaat en dat je elke dag met plezier je kat erin ziet spelen. Bovendien maakt de ritssluiting aan de zijkant van deze grot het mogelijk om deze om te vormen tot een standaard en open kattenmandje.

2. Let’s Sleep Pet Cave TeePee

De cat cave van Let’s is leuk voor zowel de kat als het baasje. Dankzij het unieke driehoekige ontwerp is het niet alleen het perfecte relax plekje voor je kat, maar staat het ook leuk in huis. De oortjes aan de bovenkant dragen bij aan een echte dierensfeer. Daarnaast is de cave gemaakt van een zacht materiaal waar je kat met veel genot in zal slapen of rusten. Ook het comfort geboden door deze kat cave gaat verder dan alleen voor de kat, het materiaal is namelijk erg makkelijk schoon te maken.

3. Beeztees Kioni Tipi Tent 

Deze bijzondere cat cave van Beeztees zal een echte outdoor sfeer creëren door het leuke tipi tent ontwerp. Dit art deco kattententje kun je in huis plaatsen om een stylish plekje te creëren waar je kat kan ontspannen. Daarnaast is het dankzij het kunstzinnige ontwerp een uniek item om tot zijn recht te komen in jouw goed gestylede kamer. Het sterke brandpunt van deze slaapplek trekt direct het oog. De tent is gemaakt van houten stokken en tentdoek van hoogstaande kwaliteit, zodat het favoriete plekje van je kat lang mee zal gaan.

4. Dandy-Cat Ball

Deze grote en comfortabele cat cave van Dandy Cat is een unieke en sterke slaapplek voor jouw kat. Het houten design geeft een warme uitstraling aan het huis en past zowel in een minimalistische als meer karakteristieke omgeving. Daarnaast draagt het stevige materiaal bij aan een duurzaam karakter. Aan de binnenkant is de cave afgewerkt met een zachte mat waardoor dit zeker het nieuwe favoriete plekje zal worden van jouw kat. Dankzij de grote opening is het zeer eenvoudig de cave te betreden. Bijkomend is deze cat cave hierdoor ook uitermate geschikt voor grotere katten.

5. District 70 Casa – Mijn Topkeuze

District 70 heeft een unieke katten cave ontworpen voor de speelvolle kat. Het originele ontwerp zorgt niet alleen voor een comfortabele slaapplek, maar biedt ook ruimte om te spelen. De touwtjes aan de voorkant dienen overigens niet alleen als vermaak, ze geven de cave ook een leuke look.  Als je kat uitgespeeld is kan hij heerlijk relaxen dankzij het geboden comfort van de zachte afwerking aan de binnenkant. Het zak ontwerp en de kleine opening zorgen voor een mooie afgesloten cave, welke je kat de kans geven om zich echt even terug te trekken.

6. MiaCara Perla Cat House

De originele katten cave van Mia Cara is een juweeltje voor elke woonkamer. Het kegel ontwerp geeft een bijzondere vorm aan dit lekkere ontspanplekje voor jouw kat. De art-deco stijl biedt een modern karakter maar doet niet onder in comfort. Tevens biedt de zachte mat een uiterst knusse rustplaats voor jouw kat. Om deze redenen is dit item de uitkomst voor zowel de kat, als het baasje. Daarnaast is deze cave door het ruimtelijke en deels open ontwerp een plek waar je kat zich niet alleen zal voelen. Je kunt je kat zo gezellig zien zitten wanneer jullie samen thuis tijd doorbrengen.

7. Adori Poef Cat Cave

Deze stevige katten cave gemaakt door Adori is een fijn, multifunctioneel object. Het leuke ontwerp zorgt er namelijk voor dat het niet alleen een fijne rustplaats voor jouw kat is, maar ook gebruikt kan worden als kruk. Voor kat, én mens. Dankzij de zachte afwerking aan zowel buiten als binnenkant is deze cave zeer comfortabel voor je kat om op of in te zitten. Daarnaast is het een uitstekend verstopplekje voor als je kat wat rust nodig heeft. Schoonmaken om, en onder de cave, is een fluitje van een cent door de verhogende pootjes.

8. Adori Cat Cave Met Poef Moon

De eenvoudige katten cave van Adori is simpel te plaatsen in elke kamer. De standaard vorm zorgt er voor dat de cave de inrichting van je huis niet ten onder doet, het past overal. Daarnaast staat het goed met elk soort meubilair. Het multifunctionele object zorgt ervoor dat de kat niet alleen in, maar ook op de cave kan rusten. Daarnaast kun je natuurlijk ook lekker zelf je benen er op leggen wanneer jullie samen tijd doorbrengen in huis. Door het fijne materiaal aan de binnen en buitenkant kunnen jullie beiden optimaal genieten.

9. Croci Cat Cave Fluffy Unicorn

Deze schattige katten cave van Croci past perfect bij jouw lieve kat. Dit leuke design met eenhoorn details draagt bij aan een rustgevend en schattig slaapplekje voor je kat. Het lieve ontwerp laat jou en je kat wegdromen en vrolijke elke kamer op. Deze unieke cave is erg comfortabel en zeer zacht, je kat zal het geweldig vinden om hier in uit te rusten. Dankzij het liefelijke voorkomen zal het ook erg leuk staan in een kinderkamer. De zachte kleuren van de cave zijn niet alleen schattig maar dragen ook bij aan een knusse sfeer.

10. Martin sellier kattenmand capsule

Deze standaard katten cave van Martin Sellier biedt eenvoud zonder comfort te verliezen en is geschikt voor elke soort kat, en voor elk soort baasje. Dit simpele item past namelijk in elke ruimte. Daarnaast is deze cave vriendelijk voor de portemonnee. Het kussentje binnen is uiterst comfortabel en het ontwerp zorgt voor donkerte, zonder de kat volledig in te sluiten. Zo heeft jouw kat een rustige plek om zich terug te trekken en uit te rusten. Bijkomend biedt de cave ook jou als baasje rust omdat het zeer makkelijk schoon te maken is.