Metiso Dieren
Top 10 Kattencamera's voor Een Kijkje in de Wereld van je Kat!

Top 10 Kattencamera’s voor Een Kijkje in de Wereld van je Kat!

Met kattencamera’s kun je gemakkelijk je kat in de gaten houden terwijl je weg bent. Volg hun gedrag, beweging en welzijn vanaf je smartphone, waar je ook bent. Ontdek de top 10 kattencamera’s om altijd dicht bij je kat te zijn, zelfs als je niet thuis bent.

1. Pearl Line Kattencamera – Goedkope Optie

Deze Cat camera van Pearl Line is een van de betere camera’s in deze prijsklasse. Het witte en strakke ontwerp van deze camera zorgt ervoor dat hij geschikt is voor bij elke huisstijl.

Verder is deze camera ook waterdicht, super handig voor als je hem buiten wilt gebruiken. Ook is deze Cat camera te koppelen met je telefoon waardoor jij je favoriete huisdier in de gaten kan houden.

Naast de app heeft deze camera speakers en een microfoon en wordt er gebruik gemaakt van dag en nacht modus. Het bereik van de camera wat hij kan filmen is 10 meter met een hoek van 180 graden.

Kattencamera's

2. Gologi Smart Indoor Camera 

Ontmoet de Gologi kattencamera voor binnen, een innovatieve oplossing die slimme technologie koppelt aan gebruiksgemak speciaal voor kattenliefhebbers!

Deze geavanceerde camera onderscheidt zich niet alleen door zijn kristalheldere beelden en brede kijkhoek maar ook door zijn scala aan intelligente functies, ontworpen om het welzijn van je kat in de gaten te houden.

Verre van een standaard beveiligingstool, biedt deze camera een totaaloplossing die je een ongeëvenaarde gemoedsrust geeft, waar je je ook bevindt.

Ontdek hoe de Gologi kattencamera nieuwe standaarden zet voor wat je kunt verwachten van een slimme camera voor binnenshuis, met speciale aandacht voor de behoeften van je kat.

3. Idinio Slimme WiFi Petcamera

De Cat camera van Idinio heeft een mooi dun en strak design. Door dit dunne ontwerp van deze camera is hij gemakkelijk te verstoppen (Niet in het zicht van andere mensen). Met een app heb je de controle over de camera.

Wat deze Cat camera beter maakt dan andere is dat deze camera een bewegingssensor heeft. Het bereik van deze camera is zo’n 20 meter met een hoek van 105 graden.

Naast dit heeft deze camera ook nog een infraroodsensor op de camera zitten. Super handig! De camera is alleen geschikt voor in huis, dus niet buitens huis.

Kattencamera's

4. Agunto Spy Pet Camera

Narvie heeft een super kleine Cat camera ontwikkelt die je overal kan plaatsen. Ondanks de smalle en klein vorm van deze camera kan hij genoeg!

Zo heeft deze camera een infrarood optie voor in de nacht, kun je hem koppelen met je telefoon en heeft deze camera een bewegingssensor.

Door het kleine formaat van deze camera kun je hem overal plaatsen, ook buiten het zicht, zo valt je camera niet op en verpest hij niet je interieur.

De camera kan filmen in HD resolutie en heeft een film bereik van 20 meter met een hoek van 155 graden.

Kattencamera's

5. Imou Ranger Camera

Imou heeft een zeer goede Cat camera waarmee je in hoge kwaliteit kunt filmen. Het design van deze camera is heel modern en past bij elk interieur. De camera is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

Deze camera maakt gebruik van night vision, waardoor je super goed in de nacht kan filmen.

De Cat camera kan rondraaien en kan daardoor overal naartoe filmen en heeft geen dooie hoek waar niks gefilmd kan worden.

Mocht er iets mis zijn dan ziet deze camera dat en wordt er gelijk een melding naar jouw mobiele telefoon gestuurd.

Kattencamera's

6. KUUS. C1 Mini Huisdieren Spy Camera

Bij de Cat camera van Kuus. is krijg je een geheugen kaartje van 32GB meegeleverd. Erg handig want die hoef je er niet meer los bij te kopen.

Door het kleine formaat van de camera kun je deze gemakkelijk in je huis zetten zonder dat deze in het zicht is.

De Cat camera weegt maar 21 gram. De camera kan filmen in HD kwaliteit, heeft een bewegingssensor en kan goed in de nacht filmen met behulp van de nachtzicht stand op de camera.

Naast dit allemaal heeft de camera een groothoek lens waarmee hij kan filmen met een hoek tot wel 140 graden.

7. Huisdiercamera van BS Products

BS Products heeft een nieuwe Cat camera ontwikkeld. De camera wordt veel verkocht voor binnenshuis. De camera is te bestellen in meerdere kleuren, waaronder groen. Met deze Cat camera kan er gefilmd worden in HD kwaliteit.

Deze camera kun je verbinden met het Wi-Fi netwerk, hierdoor kun je de gefilmde bestanden opslaan in de cloud.

Bestanden kunnen ook opgeslagen worden op een SD kaartje. Verder heeft de camera nog een bewegings- en geluiddetectie, leuke functies bij deze Cat camera. De camera kan draaien tot wel een hoek van 355 graden horizontaal en 110 graden verticaal. 

8. Skymee Owl Robot voor Hond & Kat – Mijn Topkeuze

Skymee heeft een erg leuke en grappige Cat camera ontwikkeld. Deze camera heeft ook de functie om eten voor je kat te geven. Het is een ongebruikelijk ontwerp voor een camera, maar daardoor ook erg leuk en vernieuwend.

De Camera is erg interactief voor je katten. Ook gaat deze camera samen met een app zodat jij precies kan zien wat jouw katten allemaal doen op een dag.

Op de camera zit een soort gezichtje dit vinden katten erg leuk om mee te spelen. Al helemaal wanneer er eten uitkomt. Je kunt een aantal katten snoepejs in de camera stoppen.

Kattencamera's

9. Dogness Smart IPet Huisdierrobot

Deze Cat camera van Dognees heeft een ontzetten leuk ontwerp, zo lijkt deze camera een beetje op een robot op wielen. De camera is erg leuk en interactief voor jouw kat. Je kat kan met de camera spelen. Ook kun jij met deze camera jouw kat voeren.

Verder is deze camera uitgerust met een laser die ook erg leuk is voor je kat. Door deze Cat camera van Dognees kun je op afstand spelen met je kat, erg handig voor wanneer je een weekendje weg bent en de kat niet mee kan.

10. Mini Huisdieren Camera – Goedkope Optie

Deze Cat camera van AyeWay is heel gemakkelijk te installeren. De camera heeft een klein formaat, hierdoor is die geschikt om overal te plaatsen en valt hij niet op door zijn grootte.

Deze camera is uitgerust met een bewegingssensor waardoor hij elke beweging kan waarnemen. Daarnaast heeft deze camera ook een infraroodsensor. Bij de Cat camera krijg je 32GB micro SD opslag.

De camera maakt gebruik van batterijen en kan in goede kwaliteit filmen. Bij deze camera zit een gratis app en een Nederlandstalige handleiding.

En bij dit alles komt er ook nog bij dat deze camera night vision heeft en hiermee perfect in het donker gebruikt kan worden.

Hallo, mijn naam is Thijs Makkum.

Na mijn ervaring als eigenaar van een dierenwinkel en het creëren van handgemaakte huisdieraccessoires, zet ik mijn passie voort met deze blog, waar ik mijn liefde en kennis over een breed scala aan huisdieren deel. Hier vind je inspiratie, verhalen, en tips over de fascinerende wereld van huisdieren.