Metiso Dieren

Over Metiso Dieren

Hallo, mijn naam is Thijs Makkum.

Mijn avontuur met dieren begon toen ik eigenaar was van een gezellige dierenwinkel genaamd Metiso.

Daar ontdekte ik mijn passie voor het creëren van unieke, handgemaakte huisdieraccessoires van paracord, zoals riemen en halsbanden, die ik met veel liefde verkocht aan mede-huisdiereigenaren.

Hoewel ik die winkel niet meer bezit, heeft mijn hart nog steeds een speciaal plekje voor dieren.

Om mijn passie voort te zetten, heb ik besloten deze blog te openen.

Hier deel ik mijn gedachten, ervaringen en kennis over de prachtige wereld van huisdieren.

Ondanks dat mijn professionele pad als dierenwinkel eigenaar achter mij ligt, vind ik het heerlijk om als hobby mijn avonturen en inzichten met jullie te delen.

Op deze blog zult u een rijke verzameling aan artikelen vinden die een breed scala aan huisdieren beslaan, van de vrolijke fluitende vogels en de nieuwsgierige knaagdieren, tot de trouwe honden, mysterieuze katten, en de nobele paarden.

Mijn leven is een aaneenschakeling van verhalen met allerlei dieren; ik heb het geluk gehad om eigenaar te zijn van verschillende hondenrassen, katten, vissen, paarden, konijnen, en hamsters.

Deze diverse ervaringen hebben mij niet alleen geleerd over de zorg en het welzijn van deze dieren, maar ook over de onvoorwaardelijke liefde en vreugde die ze ons brengen.

Elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal en persoonlijkheid, en door de jaren heen heb ik ontelbare herinneringen verzameld die ik graag met jullie deel.

Of je nu een doorgewinterde dierenliefhebber bent of net begint aan je reis met huisdieren, ik hoop dat je inspiratie en vreugde vindt in de verhalen en tips die ik hier deel. Laten we samen de fascinerende wereld van huisdieren verkennen.

Welkom op mijn blog!

Hallo, mijn naam is Thijs Makkum.

Na mijn ervaring als eigenaar van een dierenwinkel en het creëren van handgemaakte huisdieraccessoires, zet ik mijn passie voort met deze blog, waar ik mijn liefde en kennis over een breed scala aan huisdieren deel. Hier vind je inspiratie, verhalen, en tips over de fascinerende wereld van huisdieren.