Metiso Dieren
paard met Vliegendeken

8 Goedkope vliegendekens voor paarden: betaalbaar & kwaliteit

In deze zorgvuldig samengestelde lijst vindt u acht betaalbare vliegendekens die niet alleen kwaliteit en comfort bieden voor uw paard, maar ook een effectieve bescherming tegen insecten garanderen.

Kies de perfecte deken die past bij uw behoeften en budget, zonder in te leveren op de bescherming en het welzijn van uw paard.

1. QHP Vliegendeken

Het basismodel vliegendeken is beschikbaar in levendige kleuren die naadloos aansluiten bij een brede reeks felgekleurde accessoires.

Deze deken valt niet alleen op door zijn kleur, maar is ook bijzonder functioneel. Voorzien van dubbele gespsluitingen aan de voorzijde, kruissingels, een staartkoord en een staartflap, biedt deze vliegendeken optimale bescherming tegen insecten.

De deken is vervaardigd uit 100% polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Verder is het uitgerust met een wit-met-kleur gestreepte bies, loopsplitten voor extra bewegingsvrijheid, en afgewerkt met een zacht schoftbontje van fleece om schuren tegen te gaan.

Deze vliegendeken combineert stijl met functionaliteit, essentieel voor de uitrusting van het paard.

2. Harry’s Horse Vliegendeken Mesh-pro

Deze innovatieve vliegendeken combineert de luchtigheid en ademend vermogen van een cooler in één stijlvol product.

Gemaakt van mesh stof, biedt het optimale ventilatie en comfort voor het paard tijdens warme dagen.

Het tweekleurige design verhoogt niet alleen de esthetische waarde, maar draagt ook bij aan de zichtbaarheid.

Met een enkele borstsluiting voorzien van klittenband, twee verstelbare kruissingels, een staartlus en een staartflap, biedt deze deken een veilige en aanpasbare pasvorm.

De nylon voering aan de borst voorkomt schuurplekken, waardoor deze deken een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

3. HKM vliegendeken – Wit

Deze vliegendeken, een perfecte combinatie van luchtigheid en ademend vermogen, dient zowel als vliegendeken als cooler.

Vervaardigd uit mesh stof, garandeert het superieure ventilatie en comfort voor paarden tijdens warmere dagen.

Het tweekleurige ontwerp voegt een moderne flair toe, terwijl de praktische enkele borstsluiting met klittenband zorgt voor gemak bij het aan- en uittrekken.

Verder zijn de twee verstelbare kruissingels, staartlus, en staartflap ontworpen voor een optimale pasvorm en bescherming tegen insecten.

De toevoeging van een nylon borstvoering helpt schuurplekken voorkomen, waardoor deze deken een ideale keuze is voor het bevorderen van het comfort en welzijn van het paard.

4. Epplejeck Vliegendeken Ejunicorn

Deze stoere vliegendeken van Epplejeck, met een opvallende all-over unicorn print, zorgt voor een unieke look voor uw paard.

Voorzien van een zacht schofbontje van zachte stof, biedt het extra draagcomfort, ideaal voor langdurig gebruik.

De luchtige mesh stof garandeert optimale ventilatie, waardoor uw paard koel blijft tijdens warme dagen.

Uitgerust met dubbele en verstelbare borstsluitingen en twee verstelbare kruissingels, zorgt deze deken voor een veilige en perfecte pasvorm.

Het staartkoord biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat de deken op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging.

5. Premiere Vliegendeken Basic

Geef uw paard de bescherming die het verdient met de Vliegendeken Basic met hals.

Deze deken, vervaardigd uit 100% polyester mesh, staat garant voor uitstekende luchtdoorlatendheid en comfort.

De binnenkant is afgewerkt met 190T Taffeta nylon voering om schuren te voorkomen en extra comfort te bieden.

Voorzien van praktische loopsplitten voor optimale bewegingsvrijheid, en een klittenband halssluiting voor een gemakkelijke en aanpasbare pasvorm.

De deken beschikt over een verstelbare, éénzijdig afneembare elastische kruissingel, die zorgt voor een veilige bevestiging.

Een ruime staartflap biedt extra bescherming tegen vliegen, terwijl de dubbele standaard borstsluitingen een snelle en eenvoudige aanpassing mogelijk maken.

Het schoftbontje zorgt voor een zachte buffering en voorkomt wrijving.

Maak de bescherming compleet met de bijpassende Vliegenkappen, eveneens verkrijgbaar, voor een uniforme en stijlvolle uitstraling.

6. Harry’s Horse Vliegendeken Mesh Pro

Deze veelzijdige vliegendeken, tevens te gebruiken als cooler, is vervaardigd uit hoogwaardig mesh materiaal, waardoor het een ideale keuze is voor dagen waarop bescherming tegen insecten en verkoeling noodzakelijk zijn.

De deken is uitgerust met een handige enkele klittenbandsluiting aan de voorzijde, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke aanpassing aan de vorm van uw paard.

Met twee stevige kruissingels blijft de deken goed op zijn plaats, zelfs tijdens beweging, terwijl de staartlus extra stabiliteit biedt.

De voorkant van de deken is zorgvuldig gevoerd met nylon, een toevoeging die speciaal ontworpen is om schuren en de vorming van kale plekken tegen te gaan.

Deze deken combineert functionaliteit met comfort, en biedt uw paard bescherming op warme, insectrijke dagen.

7. Vliegendeken Horka

Deze stijlvolle vliegendeken, uitgevoerd in een opvallende panterprint, biedt niet alleen een modieuze look maar garandeert ook comfort en bescherming voor uw paard.

De ademende stof zorgt voor optimale ventilatie, terwijl de kruissingels en de staartflap een perfecte pasvorm en extra bescherming bieden.

Ontworpen voor gemak, is deze deken machinewasbaar op 30 graden, waardoor hij eenvoudig schoon te houden is.

Vervaardigd uit 100% polyester, staat deze deken garant voor duurzaamheid en is hij bestand tegen scheuren. Een ideale combinatie van functionaliteit, comfort en stijl.

8. HKM Vliegendeken – Breeze

Deze stijlvolle vliegendeken, met een aantrekkelijke print, combineert functionaliteit met mode.

Het is vervaardigd uit hoogwaardig 100% polyester mesh materiaal met een dichtheid van 150 gsm, wat zorgt voor een uitstekende ventilatie en bescherming tegen insecten.

Deze deken is ontworpen voor maximaal comfort en gebruiksgemak, met dubbele verstelbare snelsluitingen op de borst en een fleece gevoerde schoft om wrijving en schuren te voorkomen.

De kruissingels zijn voorzien van rubberen stops om verschuivingen tegen te gaan, terwijl de afneembare en verstelbare bilkoorden zorgen voor een perfecte pasvorm.

Dit maakt de deken niet alleen praktisch in gebruik, maar ook duurzaam en scheurvast, een ideale keuze voor de bescherming van uw paard.

Hallo, mijn naam is Thijs Makkum.

Na mijn ervaring als eigenaar van een dierenwinkel en het creëren van handgemaakte huisdieraccessoires, zet ik mijn passie voort met deze blog, waar ik mijn liefde en kennis over een breed scala aan huisdieren deel. Hier vind je inspiratie, verhalen, en tips over de fascinerende wereld van huisdieren.