Metiso Dieren
slowfeeder voor paarden

7 Slowfeeders voor paarden: gezond eten, gezonde paarden

Slowfeeders voor paarden zijn essentiële hulpmiddelen om de voeding van je geliefde viervoeter te optimaliseren en zijn natuurlijke graasgedrag te bevorderen.

In dit artikel verkennen we de top 7 slowfeeders die ontworpen zijn om de eetgewoonten van je paard te verbeteren en zijn algehele welzijn te ondersteunen.

Met deze innovatieve voeroplossingen kun je ervoor zorgen dat je paard op een gezonde en evenwichtige manier eet, wat essentieel is voor zijn gezondheid en vitaliteit.

1. Harry’s Horse – Slow Feeder deluxe

Ontdek het gemak van een slowfeeder voor paarden! Met dit slimme systeem geef je je paard moeiteloos voedsel, zonder zelf veel te hoeven doen.

Hang de slowfeeder eenvoudig aan de staldeur – een fluitje van een cent! Vul het met hooi of stro en je paard kan in alle rust genieten van zijn maaltijd.

De slowfeeder fungeert als een soort net met gaatjes, waardoor het eten van je paard wordt vertraagd en hij langer bezig is. Zo blijft je paard gezond en tevreden, terwijl jij geniet van het gemak van de slowfeeder.

slowfeeder voor paarden - Harry's Horse - Slow Feeder deluxe

2. Amesbichler Hunnet Slowfeeder

Ontdek de handige wereld van slowfeeders voor paarden, een onmisbaar systeem in elke stal! Niet alleen zorgen ze ervoor dat je paard langzaam eet, maar ze helpen ook om tot wel dertig procent voedsel te besparen. Ja, je leest het goed, dertig procent!

Dat betekent flinke besparingen op je voedingskosten. Met een opening van 4,5 centimeter tussen de gaatjes, kan je paard rustig eten terwijl jij geld bespaart. En het oog wil ook wat: het witte design past perfect in elke paardenstal, waardoor het niet alleen functioneel maar ook nog eens stijlvol is.

slowfeeder voor paarden - Amesbichler Hunnet Slowfeeder

3. Horse Hay Bag from Deyuchang

Vergeet die ouderwetse hooizakken – een slowfeeder biedt veel meer voordelen. Met een slowfeeder kan je paard langzamer eten, waardoor je niet alleen voedsel bespaart, maar ook de eetlust van je paard bevordert.

Vul de slowfeeder met hooi en laat je paard genieten van een langzame, maar heerlijke maaltijd. Dankzij de kleine gaatjes in de zak kan je paard niet te snel eten, wat betekent dat je langer met een portie hooi kunt doen. En voor jou als verzorger is het ook een fluitje van een cent – gewoon vullen en je paard kan weer een tijdje vooruit!

slowfeeder voor paarden hay bag

4. RelaxPets – Hay Slowfeeder

Bij RelaxPets hebben ze een innovatieve benadering van slowfeeders voor paarden – in de vorm van een bal! Het is een uniek en leuk alternatief voor de traditionele grote zakken met gaten. Met het handige touw kan je de bal eenvoudig op de ideale hoogte hangen voor je paard.

Dit zorgt voor een comfortabele eetervaring voor zowel jou als je viervoeter. Bovendien is deze slowfeeder niet alleen geschikt voor paarden, maar kan hij ook gebruikt worden voor andere dieren die hooi eten. Een echt veelzijdig en praktisch product!

slowfeeder voor paarden - RelaxPets - Hay Slowfeeder

5. QHP Heubag Slowfeeder

Ontdek hier de perfecte slowfeeder van topkwaliteit! Deze feeder is niet alleen mooi, maar ook uiterst stevig. In tegenstelling tot standaard netjes, heeft deze slowfeeder een unieke uitstraling.

Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp, met dikke stoffen en levendige kleuren. Hierdoor is het niet alleen functioneel, maar ook nog eens een eyecatcher in de stal.

De kleine gaatjes zorgen ervoor dat je paard langzamer eet, waardoor voedsel wordt bespaard en zijn eetlust wordt gestimuleerd. Met deze slowfeeder haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de voerroutine van je paard.

slowfeeder voor paarden - 5. QHP Heubag Slowfeeder

6. Dönges Slowfeeder

Maak je paardenstal compleet met een slowfeeder! Het is niet alleen een verstandige investering, maar ook een manier om geld te besparen. Hoe? Door de slowfeeder eet je paard langzamer en blijft er voedsel over – wat resulteert in besparingen op de lange termijn.

Deze slowfeeder is eenvoudig te bevestigen aan de stalwand dankzij de verstelbare lussen aan de achterkant. Vul de zak met voedsel en laat je paard rustig eten, zij het iets langzamer dan normaal. Met deze handige slowfeeder zorg je niet alleen voor een gezonde voedingsroutine voor je paard, maar ook voor je portemonnee!

slowfeeder voor paarden - Dönges Slowfeeder

7. Maximus Feed & play

Op zoek naar een unieke slowfeeder voor je paard? Dan heb je de perfecte gevonden! Deze slowfeeder is namelijk subtiel en effectief – een ware must-have voor elke paardenliefhebber.

Geschikt voor paarden van alle leeftijden, biedt deze feeder een ideale oplossing voor langzaam eten en geld besparen. Met slechts één stuk in de verpakking is deze slowfeeder praktisch en eenvoudig te gebruiken. Laat je paard genieten van zijn maaltijd, terwijl je tegelijkertijd zijn eetgewoonten verbetert en je portemonnee ontziet.

slowfeeder maximus