Metiso Dieren

9 Beste Hondenbuggy’s Voor Grote Honden

Het vinden van een hondenbuggy kan een hele uitdaging zijn vanwege het grote aanbod. Als je een hondenbuggy zoekt voor een grote hond, wordt het zelfs nog lastiger omdat er andere dingen zijn waar je op moet letten.

Een hondenbuggy voor een grote hond moet als eerste natuurlijk stevig zijn, zodat hij het gewicht van je hond aankan. Tot ongeveer 25 kg heb je nog een redelijk ruime keuze, maar als je hond zwaarder dan 30 kg is moet je goed zoeken naar een hondenbuggy die dat gewicht aankan.

Het tweede punt is natuurlijk dat je een hond boven de 20 k g niet zo makkelijk in een buggy tilt. Hij moet dus zo laag zijn dat de hond er zelf in kan springen.

Waar je ook op moet letten, zijn de wielen. Veel buggy´s voor grotere honden hebben luchtwielen, wat ze wat zwaarder en minder makkelijk mee te nemen maakt. Harde plastic wielen zijn echter vaak minder comfortabel als het terrein wat ruiger is.

In dit artikel vind je de beste hondenbuggy´s voor honden vanaf 25 kg. Voor honden vanaf 40 kg wordt de keuze wat beperkter, maar ook dan zijn er nog een aantal goede buggy´s waar je uit kunt kiezen.

1. Klarfit Husky Vario 2-in-1 Hondenfietskar – Mijn Topkeuze & Goedkope Optie

Deze large dog bugy van Klarfit is erg groot en ruim voor maar weinig geld. Hij kan gebruikt worden als fietskar en als buggy, erg handig dus! Door het stalenframe van deze buggy kan die honden dragen tot wel 40kg. Ook is deze buggy gemakkelijk schoon te maken en heeft hij een waterafstotende vloer. Er zit een sterke vering in waardoor je gemakkelijk over onverharde wegen kunt rijden. Aan de binnenkant zit een riem voor de hond voor de veiligheid. Ook is buggy makkelijk mee te nemen in de auto doordat die opvouwbaar is.

2. InnoPet Hondenbuggy Hercules Voor Grote Honden

Innopet heeft een mooie large dog bugy, deze dog bugy is geschikt voor honden tot een gewicht van 50kg. De bugy kan dit gewicht dragen door zijn sterke constructie. Voor de hond is een deze buggy genoeg ruimte, door de erg ruime binnenkant van deze buggy. De honden buggy is verder ook erg comfortabel voor honden en heeft meerdere openingen. Deze openingen zorgen weer voor een goede ventilatie in de buggy zelf. De duwstang van de honden buggy is verstelbaar waardoor iedereen de buggy gemakkelijk kan duwen. Om extra spullen mee te nemen zit er nog een opbergtas aan de achterkant van de buggy.

3. Hondenbuggy Petstro

De large dog bugy van Petstro heft een mooi robuust en stabiel ontwerp. Hij is bedoeld voor honden tot en met 45kg. De dog bugy beweegt makkelijk en kan alle kanten worden opgestuurd. Door dat deze buggy voor honden inklapbaar is kun je hem gemakkelijk meenemen in de auto. Aan de binnenkant van de honden buggy vind je een veiligheidsring waar je een hondenriem aan vast kan maken. Alle openingen van de buggy kunnen op open en dicht gedaan worden doormiddel van een rits. Ook heeft is er goede ventilatie voor je hond. De duwstang kan versteld worden in verschillende hoogtes.

4. Belle Vous Dieren Buggy Voor Honden

Deze large dog bugy is bedoeld voor honden met een gewicht tot en met 50kg. De honden buggy heeft een erg comfortabele duwbeugel. Wanneer je jouw hond in de honden buggy hebt gezet kan de hondenriem vastgezet worden aan de veiligheidsclip in de grote honden buggy. Om te voorkomen dat je buggy wegrijdt wanneer je even niet oplet zit er op de achterwielen een rem. De voorwielen van deze honden buggy kun je 360 graden draaien. Zo kun je elke kant op zonder te veel gedoe. De buggy is verder erg ruim en is gemakkelijk schoon te houden.

5. Hondenbuggy van Airbuggy

De large dog bugy van Airbuggy is gemaakt voor grotere honden. De draagcapaciteit van de buggy gaat tot 55kg. De honden kunnen gemakkelijk in stappen bij deze buggy door de instap plank aan de voorkant van de buggy. De vier wielen van deze buggy zorgen voor een betere stabiliteit van de buggy. Verder heeft de buggy een erg brede, maar wel comfortabele handgreep. Ook is het mogelijk om bij deze honden buggy het dak eraf te halen, dat is lekker voor wanner het warm weer is en de hond het warm heeft.

6. Hondenbuggy Crea

Picollocane heeft een large dog bugy voor erg grote en voor de zwaardere honden. Deze buggy kan namelijk honden dragen tot en met 100kg. De kwaliteit van de honden buggy is erg hoog en heeft mooie afwerkingsdetails. Deze buggy is heeft zijn eigen oprij plaat, zo kan de hond zelf makkelijk de honden buggy inlopen. Voor in de zomer heeft de buggy een inklapbare zonwering. Ook heeft de buggy een sterke vering en kan hij worden opgevouwen zodat je hem overal makkelijk mee naartoe kan nemen. De verstelbare duwstang zorgt ervoor dat iedereen de honden buggy kan gaan duwen, hierdoor maakt het niet uit hoe groot je bent.

7. Happy Ride Aluminium Fietskar

Deze large dog bugy is geschikt voor honden van een gewicht tot en met de 50kg. De buggy kan gekoppeld worden achter een fiets, waardoor het eigenlijk een grote fietskar is voor honden. De meerdere openingen bij de buggy zorgen voor een goede ventilatie voor de hond. De kussens aan de binnenkant van de buggy zorgen voor een extra comfort. De buggy is gemaakt doormiddel van een duurzaam stalen frame. Hij is erg makkelijk en snel te koppelen aan je fiets. Verder wordt de buggy ook geleverd met extra opberg tassen.

8. Vogue Carry 3 – Fiets

Vogue heeft een large dog bugy in de vorm van een bakfiets, niet zomaar een bakfiets maar een elektrische bakfiets. Hij kan gebruikt worden voor alle soorten honden van hele kleine tot hele grote honden. Hij kan een maximaal gewicht dragen van 220kg. En heeft een mooi en strak design. E r zit een hoes bij voor slecht weer. Hij is ideaal voor wanneer je een lange afstand wilt afleggen met je hond. Hij is gemaakt van een sterk aluminium frame. Wat zorgt voor een stabiele en veilig rit voor je hond.

9. InnoPet Sporty Evolution – Hondenfietskar

Deze large dog bugy van innopet heeft een iets kleiner ontwerp maar is erg geschikt voor kleine tot middelgrote honden en kan 30kg aan gewicht dragen. Door de grote wielen is hij gemakkelijk te besturen. Bij de buggy krijg je een regenhoes voor wanneer het regent. Hij is opvouwbaar waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Ook kan deze large dog bugy worden omgebouwd tot fietsbuggy waardoor je hem kan koppelen aan je fiets. Er zit een opening aan de voorzijde van de buggy. Verder is er genoeg ventilatie voor je hond in deze buggy