Metiso Dieren

10 Beste Hondenbenches voor elke hond

Heb je een hondenbench nodig maar zie je door de bomen het bos niet meer? We hebben een lijstje voor je gemaakt van de meest verkochte benches en hun voordelen en nadelen. Een hondenbench kan heel handig zijn om je pup te leren alleen thuis te blijven zonder hem per ongeluk slechte gewoonten aan te leren. Maar het kan ook een comfortabele afgesloten slaapplek zijn voor je volwassen hond. Pup of volwassen, Chihuahua of Deense Dog, er is altijd een bench te vinden die bij je hond past!

Petstore hondenbench

Deze goed geprijsde bench is heel degelijk en tegelijkertijd heel handig. Hij heeft namelijk niet één, maar twee deuren. Daardoor kan je hem in elke hoek van je huis neerzetten terwijl de hond er altijd makkelijk in kan komen.

Topmast Puppyren

Deze puppyren is natuurlijk prima geschikt om een kudde speelse pups veilig te houden als je even geen toezicht hebt. Maar hij is ook prima geschikt als bench voor kleinere honden. Doordat er geen bovenkant op zit kan je je hondje er makkelijk in en uit halen.

Adori Hondenbench

Dit is een populaire goed geprijsde hondenbench van Adori. De bench is erg basic en doet zijn werk goed. Het simpele traditionele design voldoet prima voor de meeste honden, zeker als je hem enkel even nodig hebt voor je puppy.

Hondenbench Sterk

Deze hondenbench is niet alleen heel stevig, maar ook verrijdbaar. Door de wieltjes onder de bench kan je hem gemakkelijk verplaatsen binnen je huis.

Tectake Single Hondenbench

Deze hondenbench ziet er wat apart uit maar dat komt doordat hij ook mee te nemen is in de auto. Als je een ruime kofferbak hebt kan je deze autobench daarin plaatsen waardoor je je hond op een super veilige manier mee kan nemen. Ook voor in huis is dit een leuke stevige bench.

Heavy duty bench

Ook deze hondenbench is lekker stevig en daardoor geschikt voor sterke honden. Omdat hij wieltjes heeft is de bench lekker makkelijk te verplaatsen. De afgeronde hoeken geven hem een originele look.

8-hoekige puppyren hondenren puppykennel

Deze puppyren is ideaal als veilige plek voor pups maar hij is ook handig als bench voor kleine honden. Zo heeft je hond lekker veel ruimte, maar kan hij niks slopen als je er even niet bent. Ook kan je makkelijk tijdelijk een ruimte afzetten in je woning met deze ren.

Auto Bench reisBench nylon Bench

Deze reisbench is super makkelijk mee te nemen en ook geschikt voor wat zwaardere honden. Alle mesh vakken zijn met ritsen te sluiten waardoor je er ook een lekker rustig en donker plekje van kan maken.

Hondenbench – 2 Deurs

Mooie stevige bench voor op reis of in huis. Deze bench is multifunctioneel doordat hij makkelijk op te vouwen is. Het strakke design en de rustige kleur zorgt ervoor dat hij ook in huis niet teveel opvalt.

Puppy Slaapset – Hondenbench

Dit is een kleine hondenbench gericht op puppy’s. Door de ‘benchbumber’ is de binnenkant lekker zacht waardoor je pup er ondanks de stevige buitenkant toch lekker tegenaan kan liggen. De stof over de bench heen geeft je pup een veilig en geborgen gevoel.