Metiso Dieren

7 heerlijke snuggle caves voor je hond!

Snuggle caves zijn perfecte hondenmanden voor honden die van gezelligheid houden. Vindt jouw hond het fijn om zich helemaal onder een deken te verstoppen of heeft hij het snel koud? Een leuke snuggle cave geeft hem een heerlijk warm en gezellig plekje om tot rust te komen.

Originele Snoozer Cozy Cave

De enige echte Cozy Cave van Snoozer kan natuurlijk niet missen in dit lijstje. Hier begon het mee, en deze Cozy Caves zijn nog steeds een van de beste comfortabele hondenmanden voor honden die zich graag in een hol nestelen. Hij is leverbaar in vele verschillende kleuren en maten, zodat er voor elke hond en elk interieur een passende cozy cave te vinden is.

Adori mand Cave

Deze snuggle cave van adori is heerlijk zacht en vriendelijk geprijsd. Als het op kleuren en maten aankomt is er een stuk minder keuze maar toch is dit een prima bed voor een kleinere hond. Ideaal om eens te kijken of ook jouw hond gek is op gezellige hondenmanden.

Cuddly Cave Scott

Dit is een Snuggle Cave met een super gaaf design! Helaas is hij alleen geschikt voor de allerkleinste hondjes maar hij mocht natuurlijk niet missen in dit lijstje. Heb je een kleine hond en wil je een slaapplek die opvalt en tegelijkertijd perfect past in elk interieur? Dan is deze Cuddly Cave een hele goede optie!

Beeztees Puppy Baggy Slaapzak

Deze slaapzak ziet er zo lekker zacht en warm uit dat je er bijna zelf in wil gaan liggen! Het is een perfecte combinatie van een hondenkussen met een slaapzak functie. Hier zal je hondje heerlijk in kunnen slapen.

Lief! Hondenslaapzak

Dit hondenkussen heeft een design dat lijkt op die van Beeztees, maar dan met een leuke print en je hond kan er wat dieper in kruipen. Je kan kiezen uit allerlei verschillende prints en hij is verkrijgbaar in verschillende groottes. Dit maakt het een leuk, origineel en multifunctioneel hondenkussen. Als het warm is kan je hond er ook gewoon lekker bovenop liggen!

Designed by Lotte Rizla

Dit heerlijke kussen met nepbont zal zeker de favoriet worden van je hondje! Helaas is dit ook weer een kleiner kussen waardoor hij niet geschikt is voor grote honden maar voor de kleintjes is dit een echte must-have! Goed geprijsd, heerlijk zacht en warm en een blikvanger in je interieur!

Charley Chau Snuggle Beds

Met een hondenkussen van Charley Chau heb je niet de goedkoopste optie, maar zeker een heel stijlvolle! De snuggle beds zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, stoffen en maten waardoor er altijd een is die bij je hond en je interieur past! De buitenhoes is verwijderbaar waardoor het hele kussen makkelijk te wassen is.