Metiso Dieren

10+ bijzondere krabpalen voor je kat

1. Pet Tree houses

Welke kat wil er nou niet zijn eigen boomhut?
Deze krabpalen worden gemaakt van echte bomen, en zijn versierd met blaadjes van een synthetische zijde. Niet goedkoop, maar dan heb je wel een echt kunstwerk in je huis waar je kat veel plezier van heeft.

2. Designed by Lotte Balty Krabbol

Wil je een bijzondere krabpaal die ook leuk staat in je huis? Ga eens voor iets anders en kies voor de Balty Krabbol! Designed by Lotte heeft een heleboel leuke kattenspullen met een bijzonder design waardoor ze echte blikvangers zijn in je huis. Een krabpaal hoeft niet lelijk of standaard te zijn!

3. Catastrophic Creations

Katten houden ervan alles vanaf een hoog niveau te bekijken. Als je geen ruimte hebt voor een gigantische krabpaal, kan je altijd nog voor een creatie aan de muur gaan! Catastropic creations heeft een hele collectie onderdelen ontworpen waarmee je een complete kattenspeeltuin aan de muur kan maken.

bijzondere krabpaal voor kat

4. Katriscat

Vernielt je kat al je meubels? Haal dan gewoon hippe meubels in huis waar je kat zonder schade lekker aan kan krabben! Deze creaties van katris zijn multifunctioneel. Elk onderdeel is een krabpaal en speeltoestel voor je kat, maar doordat je ze als een soort tetris blokken op elkaar kan zetten maak je er voor jezelf ook makkelijk allerlei handige meubels mee.

Bijzondere krabpalen voor katten katris

5. Hicat krabpaal

Deze keer een krabpaal uit engeland, voor de echte katten avonturier! Deze krabpaal van hicat is een soort klimsysteem voor je kat. Er zijn veel variaties mogelijk.

bijzondere krabpaal voor kat hicat

6. District 70 Sardine krabpaal

Deze krabpaal van District 70 is bijzonder door zijn leuke vormgeving. Het is een ´geopend blikje sardijntjes´. De buitenkant kan door de kat gebruikt worden om te krabben en in de binnenkant heeft je kat een heerlijk plekje om zich even terug te trekken. Hij is dus multifunctioneel en staat daarnaast ook super leuk in elk huis!

bijzondere krabpaal

7. Treeworld krabpalen

Nog meer krabpalen van Nederlandse bodem! Ook deze krabpalen worden met de hand gemaakt. Heb je genoeg plek in huis? Dan is zo’n meesterwerk van treeworld zeker een aanrader. Ook voor de tuin zijn er prachtige outdoor krabpalen verkrijgbaar.

bijzondere krabpaal voor kat treeworld krabpaal

8. Draaitafel 

Altijd al het gevoel gehad dat je kat een DJ had willen zijn? Haal dan gewoon deze kattendraaitafel in huis. Wie wil er nou niet liever dat zijn kat los gaat op de draaitafel dan op de bank of het behang?

bijzondere krabpaal voor katten krabplank

9. A Hidden Hollow

Deze krabpalen zijn misschien een beetje over the top, maar als je een echt sprookjesoerwoud zoekt voor je kat is dit wat je nodig hebt! Een kleine boom of een hele grote? Je kan het zo gek maken als je wil, je kat is er ongetwijfeld gelukkig mee.

bijzondere krabpaal voor katten hiddenhollow

10. Cloud 9 trees

Cloud 9 trees ontwerpt meer mooie prabpalen, maar dit is echt een stukje kunst aan je muur waar ook je katten van kunnen genieten. Als je echt iets bijzonders wil is er zelfs een ‘katten balkon’ verkrijgbaar voor aan je plafond.

Bijzondere krabpalen voor katten cloud9cat

11. Cactus krabpaal van Designed by Lotte

Deze krabpaal van Designed by Lotte bewijst dat een krabpaal absoluut niet lelijk hoeft te zijn! Door zijn geringe grootte past deze krabpaal in elk huis en bij elk interieur. Dit is niet alleen een krabpaal, maar ook een leuke blikvanger in je woonkamer.