Metiso Dieren
bijzondere krabpalen voor je kat

10+ Bijzondere en Charmante Krabpalen Voor Jouw Kat

1. Kattenboom met verwisselbare bladeren

Ontdek de ultieme kattenboom die niet alleen prachtig in uw huis past, maar ook het natuurlijke instinct van uw kat stimuleert.

Deze unieke kattenboom, ontworpen om naadloos in elk interieur te passen, voorkomt dat uw kat zich op uw meubels uitleeft door meerdere krabgebieden te bieden.

Met zijn meerdere niveaus, bladeren, en diverse materialen biedt het een avontuurlijke omgeving voor uw kat om te klimmen, spelen, en verkennen.

Elke hoek is ontworpen om de zintuigen van uw kat te prikkelen, van actief klimmen tot rustig verstoppen of slapen, waardoor verveling verleden tijd is.

Haal de buitenwereld naar binnen met deze krabboom die lijkt op een echte boom, en voldoe aan de natuurlijke klim- en krabbehoeftes van uw kat in de veiligheid van uw woning.

De constructie is veilig en gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen, stevig genoeg om zelfs het meest agressieve spel te weerstaan.

Daarbij is hij moeiteloos op te zetten, zonder gereedschap, en blendt het strakke, moderne design prachtig met uw interieur dankzij de uitwisselbare bladeren.

Perfect voor klimmen, slapen, krabben, observeren, verbergen, en relaxen – deze kattenboom biedt alles wat uw kat begeert en meer.

2. Coneko Urban Oasis

Deze collectie brengt een frisse wind in de wereld van huisdierenaccessoires door een harmonieuze mix van modern design en klassieke functionaliteit.

Elk product, ontwikkeld voor professioneel gebruik, straalt een unieke charme uit met zijn aantrekkelijke vormgeving.

De cactusvormige items voegen een speelse, doch elegante touch toe aan elke ruimte, en zijn fotogeniek vanuit elke hoek, een perfecte match met je pluizige vriend!

Ontworpen om zowel grote katten als kittens te accommoderen, biedt deze serie ruimte om te spelen, krabben, en rusten op verschillende niveaus, inclusief een J-vormige optie voor katten met korte poten.

Of het nu dient als een krabplank of een klimrek, de stevige vierkante basis garandeert veiligheid en stabiliteit.

De keuze voor hoogwaardige materialen, zoals duurzaam golfpapier en slijtvaste zachte vilten stof, ondersteunt het natuurlijke krabinstinct van katten en biedt tegelijkertijd comfort zonder afbreuk te doen aan stijl.

Elk stuk is vervaardigd met E1 milieubeschermingsraad, rekening houdend met de gezondheid van de kat, en smelt naadloos samen met diverse interieurstijlen.

3. Designed by Lotte Balty Krabbol

Op zoek naar een unieke krabpaal die niet alleen je kat, maar ook je interieur gelukkig maakt?

Ontdek de Balty Krabbol van Designed by Lotte! Met een uniek design dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, transformeert deze krabpaal elke kamer.

Designed by Lotte staat bekend om zijn bijzondere kattenspullen die niet alleen de aandacht van je kat trekken, maar ook als stijlvolle decoratie dienen.

Vergeet de saaie, standaard krabpalen en geef je huis een upgrade met de Balty Krabbol, waar design en plezier hand in hand gaan.

4. All-In-One kattenmeubel Alba

Ontdek de alles-in-één krabpaal: deze kattenvilla is een paradijs dat spelen, rust, en ontspanning combineert, met faciliteiten zoals een kattenhuis, hangmat, observatiedekken, sisalpalen, speeltjes en een geïntegreerde kattenbakruimte.

De innovatieve kattenwasruimte biedt privacy en houdt je huis netjes, terwijl meerdere rustplaatsen, inclusief een zacht kattenhuis en hangmat, de perfecte ontspanningsplek bieden na het spelen of klimmen.

Ontworpen met het oog op de natuurlijke instincten van katten, biedt deze krabpaal duurzame sisalpalen en speeltjes om aan hun jachtinstinct te voldoen, allemaal vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor een betrouwbaar en stabiel thuis dat je vloeren beschermt.

5. Sisal Klimzak voor Katten

Verrijk het leven van je kat met de Quapas! klimzak, een innovatief klimmeubel dat perfectie en plezier in één biedt.

Ontworpen om naadloos in elk interieur te passen, biedt deze klimzak je kat de ideale gelegenheid om te klimmen, zich uit te rekken en volop te spelen.

Het praktische ontwerp is niet alleen een uitdagende speelruimte maar ook een prachtige uitbreiding op bestaande kattenmeubels, waardoor het klimoppervlak vergroot wordt.

Uitgevoerd in een stijlvol beige sisalmateriaal, met een indrukwekkende hoogte van 180 cm en een diameter van 16 cm, belooft deze klimzak ultiem vermaak en ontspanning.

De sterke ritssluiting en stevige kussens binnenin garanderen veiligheid en comfort, terwijl de meegeleverde bevestigingsmaterialen zorgen voor een eenvoudige plafondmontage.

Maak je klaar voor een wereld vol avontuur voor je kat met de Quapas! klimzak, waar kwaliteit en design hand in hand gaan.

6. Krabpaal Tower van RHRQuality

De Plafondhoge Krabpaal van RHRQuality in stijlvol donkergrijs antraciet is een robuuste toren, uitgerust met extra dikke sisalpalen van 20cm diameter om aan alle wensen van uw kat te voldoen.

Deze aanpasbare krabpaal, geschikt voor zowel grote als kleinere kattenrassen, kan op maat gemaakt worden voor hoogtes tussen 225cm en 295cm, waarbij momenteel specifieke maten direct uit voorraad leverbaar zijn.

Wat deze krabpaal uniek maakt, is dat alle onderdelen nabesteld kunnen worden, zodat uw kat altijd van een volledige krabervaring kan genieten.

De krabpaal garandeert stabiliteit wanneer deze correct aan het plafond is bevestigd.

U beslist zelf over de indeling van plateaus en hangmatten tijdens het opbouwen, waarbij de ruime driehoekige ligplaatsen en luxe hangmatten, getest tot 20KG, ongekend comfort bieden voor elke kat.

Dankzij een verzwaarde bodemplaat en volledig gestoffeerde elementen biedt deze krabpaal een veilige en comfortabele omgeving voor uw kat om te klimmen, rusten en spelen, ondersteund door de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid waar RHRQuality om bekend staat.

7. District 70 Sardine krabpaal

Ontdek de unieke charme van de District 70 krabpaal, een creatieve blikvanger met zijn originele ontwerp van een ‘geopend blikje sardijntjes’.

Dit stukje kattenmeubilair biedt niet alleen een uitnodigende plek aan de buitenkant voor je kat om zijn nagels te scherpen, maar herbergt ook een gezellige schuilplaats aan de binnenkant voor die momenten van rust en ontspanning.

Zijn dubbele functionaliteit verrijkt de leefomgeving van je kat met zowel een speel- als een slaapruimte, terwijl zijn speelse ontwerp een vleugje humor en stijl toevoegt aan elk interieur.

Perfect voor kattenbezitters die op zoek zijn naar een krabpaal die zowel praktisch is in gebruik als aantrekkelijk in hun woonruimte.

bijzondere krabpaal

8. Snoozle Krabpaal

Ontdek de betoverende wereld van karton met onze innovatieve krabmeubel die het hart van elke kat sneller laat kloppen.

Dit meesterwerk combineert spel, ontspanning, krabben, en nagelverzorging in één, waardoor de dagen van vernielde banken, tafels en kasten definitief achter ons liggen.

Met zijn moderne, stijlvolle en strakke ontwerp voegt deze krabmeubel een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

Elk exemplaar wordt geleverd met een zakje verleidelijk kattenkruid, waardoor het onweerstaanbaar wordt voor uw pluizige vriend.

Vervaardigd uit milieuvriendelijk golfkarton, maakt dit goedgekeurde, ongebleekte en geurloze materiaal het niet alleen veilig, maar ook duurzaam, vrij van scherpe randen en oppervlakken.

Speciaal ontworpen voor het geluk van één kat tegelijk, is dit kunstwerk verkrijgbaar in twee vormen en kleuren, klaar om het nieuwe favoriete hoekje van uw kat te worden.

9. Kattenhuis karton krabmeubel

Duik in de wereld van het Duurzame Kattenhuis, een waar paradijs voor elke kat of poes die houdt van spelen en ontspannen.

Vervaardigd uit robuust karton, staat dit charmante huisje garant voor urenlang vermaak in een veilige omgeving.

Het is niet alleen een plek waar je kat zich thuis zal voelen, maar ook een duurzame keuze die bijdraagt aan vele momenten van geluk.

Met afmetingen van 53cm x 30cm x 70cm is er genoeg ruimte voor wel drie grote katten om zich uit te strekken, te luieren, of naar hartenlust te spelen.

Het beste van alles is dat dit kattenhuis, gemaakt van karton, een ideale plek biedt voor je kat om zijn nagels te slijpen zonder enige zorgen. Geef je viervoeter het geschenk van plezier en comfort met dit unieke speelhuis.

10. Ars longa – Houten Krabpaal 

Deze elegante houten krabpaal, met de hand gemaakt door ambachtslieden uit Indonesië, combineert op meesterlijke wijze stijl met functionaliteit, en voldoet zo aan de wensen van zowel huisdier als eigenaar.

Geproduceerd uit het duurzame suar hout van Indonesische bodem, is deze krabpaal ontworpen om de tijd te trotseren, verrijkt met extra sisaltouw voor onbeperkt krabplezier zonder in te boeten op esthetiek.

Het natuurlijk aantrekkelijke hout nodigt katten uit tot actief gebruik, terwijl de solide basis zorgt voor een stabiele en veilige omgeving voor je kat om te spelen.

Het tijdloze design voegt een element van verfijning toe aan elk interieur, waardoor deze krabpaal niet alleen een genot is voor je kat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je huis.

11. Cactus krabpaal van Designed by Lotte

De krabpaal van Designed by Lotte zet een nieuwe standaard op het gebied van huisdiermeubilair door stijlvol te combineren met functionaliteit.

Het ontwerp laat zien dat krabpalen niet alleen praktisch zijn, maar ook een esthetische meerwaarde kunnen bieden aan je interieur.

Dankzij de compacte afmetingen is deze krabpaal een perfecte aanvulling voor elk type woning, van ruim tot knus, en harmonieert moeiteloos met diverse inrichtingsstijlen.

Meer dan slechts een plek voor je kat om zijn nagels te scherpen, dient dit ontwerp als een aantrekkelijk meubelstuk dat de aandacht trekt in je woonkamer.

Verfraaid met doordachte details en vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt deze krabpaal niet alleen een duurzame krabplek voor je kat, maar verrijkt het ook de esthetiek van je leefruimte, waardoor het zowel een genot is voor je kat als een verfijnd element in je huisdecoratie.

Hallo, mijn naam is Thijs Makkum.

Na mijn ervaring als eigenaar van een dierenwinkel en het creëren van handgemaakte huisdieraccessoires, zet ik mijn passie voort met deze blog, waar ik mijn liefde en kennis over een breed scala aan huisdieren deel. Hier vind je inspiratie, verhalen, en tips over de fascinerende wereld van huisdieren.