Als er iets is waar je je kat en jezelf blij mee kan maken, dan is het een plekje voor je favoriete viervoeter waar hij zich helemaal kan uitleven. Een krabpaal geeft je kat precies dat, en redt mogelijk ook nog eens je meubels van de ondergang. Heb je nog een krabpaal nodig maar houd je het graag low budget, of wil je je verzameling krabpalen uitbreiden met een goedkoop exemplaar? Kijk dan zeker even in deze lijst, er zit zeker iets voor jou en je kat tussen!

Duvo+ Krabpaal Christa

Deze low budget krabpaal is super simpel maar tegelijkertijd heel effectief! Hij neemt weinig ruimte in beslag maar geeft je kat toch een goede plek om te krabben, slapen en observeren. En voor maar 22,69 kan je deze echt niet laten staan! De verschillende beschikbare kleuren maken hem prima te combineren met elk interieur.

katten krabpaal voor kat goed prijz

Katten Krabpaal rond met borstelfunctie

Deze low budget krabpaal is meer een krabplank, maar ondanks dat net zo nuttig. Terwijl je kat zijn nagels in de plank zet, krijgt hij een massage van de borstel erboven! Dat maakt deze krabplank nog aantrekkelijker voor je kat, en geeft hem een heerlijk relaxplekje in huis.

laag prijs katten krabpaal

Adori Krabplank Hoek

Deze hoekkrabplank van Adori is niet alleen goedkoop, maar ook super handig. De zijdes kunnen naar binnen of naar buiten geklapt worden en zo eventueel tegen een stuk muur geplaatst worden die je kat uitgekozen heeft als krabplaats. Zo voorkom je schade en je bespaart een heleboel ruimte! Deze budget krabpaal is verkrijgbaar in verschillende maten, de kleinste kost slechts 15,49.

laag prijs katten krabpaal hoek

Nobby Actief Kattenspeelgoed Spin & Pole

Soms moet je een krabpaal wat interessanter maken voor een kat voordat hij er gebruik van zal maken. Probeer dan eens deze Spin & Pole krabpaal. Omdat er speeltjes aan de paal bevestigd zijn is dit de perfecte krabplaats voor de katten die graag jagen en spelen. Deze multifunctionele low budget krabpaal kost je maar 31,95 euro.

laag prijs katten krabpaal voor kat