Metiso Dieren

5 low budget krabpalen die je kat graag zal gebruiken

Als er iets is waar je je kat en jezelf blij mee kan maken, dan is het een plekje voor je favoriete viervoeter waar hij zich helemaal kan uitleven. Een krabpaal geeft je kat precies dat, en redt mogelijk ook nog eens je meubels van de ondergang. Heb je nog een krabpaal nodig maar houd je het graag low budget, of wil je je verzameling krabpalen uitbreiden met een goedkoop exemplaar? Kijk dan zeker even in deze lijst, er zit zeker iets voor jou en je kat tussen!

Duvo+ Krabpaal Christa

Deze low budget krabpaal is super simpel maar tegelijkertijd heel effectief! Hij neemt weinig ruimte in beslag maar geeft je kat toch een goede plek om te krabben, slapen en observeren. En voor maar 22,69 kan je deze echt niet laten staan! De verschillende beschikbare kleuren maken hem prima te combineren met elk interieur.

Katten Krabpaal Adori Eva

Deze goedkope krabpaal is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, hij staat ook heel leuk in je huis! Een krabpaal die weinig ruimte inneemt in je huis en daarnaast de krabbehoefte van je kat bevredigt. Wat wil je nog meer?

Adori Krabplank Hoek

Deze hoekkrabplank van Adori is niet alleen goedkoop, maar ook super handig. De zijdes kunnen naar binnen of naar buiten geklapt worden en zo eventueel tegen een stuk muur geplaatst worden die je kat uitgekozen heeft als krabplaats. Zo voorkom je schade en je bespaart een heleboel ruimte! Deze budget krabpaal is verkrijgbaar in verschillende maten, de kleinste kost slechts 22,95.

Nobby Actief Kattenspeelgoed Spin & Pole

Soms moet je een krabpaal wat interessanter maken voor een kat voordat hij er gebruik van zal maken. Probeer dan eens deze Spin & Pole krabpaal. Omdat er speeltjes aan de paal bevestigd zijn is dit de perfecte krabplaats voor de katten die graag jagen en spelen. Deze multifunctionele low budget krabpaal kost je maar 31,95 euro.

Petrebels Cheap Bastards Maine Krabpaal

Petrebels is fantastisch in het combineren van kwaliteit met een zeer schappelijke prijs. Deze low budget krabpaal kost je maar 17,50 euro. Desondanks is hij zeer stevig en functioneel. Een nette, goedkope krabpaal die zijn werk zeker zal doen!