Metiso Dieren

8 originele houten krabpalen

Als je van een natuurlijke uitstraling in huis houdt dan is een houten krabpaal echt iets voor jou! Ze zijn net zo functioneel als een gewone krabpaal maar zien er net iets subtieler uit. Het natuurlijke materiaal daagt je kat uit tot spelen en krabben.

Elora – Krabpaal – Hout

Deze krabpaal bestaat uit een echte boomstam waar twee plateaus op bevestigd zijn. Op de plateaus liggen heerlijke zachte kussens waarvan je de vulling en hoes gemakkelijk kan wassen. Zo blijft je natuurlijke houten krabpaal altijd schoon en fris!

Jazz – Krabpaal – Hout

Dit is een andere versie van de houten krabpaal van Designed by Lotte. Hij neemt wat minder plek in beslag omdat de krabpaal geen zijtakken heeft. Er zijn nog steeds twee plateau’s met een heerlijk zacht kussentje. Ook bij deze krabpaal zijn de kussens en hoezen wasbaar. Een genot om naar te kijken en groot plezier voor je kat!

Aviva – Krabpaal – Hout

Dit is de kleine versie van de Elora krabpaal, en daarmee ook de goedkoopste. Desondanks zal hij je kat net zoveel plezier bezorgen en hij staat net zo mooi in je huis! Elke krabpaal van Designed by Lotte is uniek, daarom moet je er zeker een van in je huis hebben.

Rinty – Krabpaal – Hout

Deze houten krabpaal van Beeztees is super vriendelijk geprijsd en staat geweldig in elk interieur. In deze tipi look-a-like kan je kat heerlijk slapen, en aan de zijkanten zitten stevige sisalmatten waar hij aan kan krabben. Ook van deze tipi kan je natuurlijk de hoes en het kussen wassen. Een multifunctioneel plekje met een natuurlijke look voor je kat? Je hebt het gevonden!

Monti – Krabpaal – Hout

Vond je de bovenstaande krabpaal super mooi maar zoek je iets groters omdat je meerdere katten hebt of gewoon omdat jouw kat een koning(in) is? Dan is dit jouw houten krabpaal! De grote hoeveelheid plateaus zorgen ervoor dat je kat(ten) naar hartenlust kunnen spelen op deze krabpaal. Hij neemt weinig ruimte in beslag en staat superleuk in je huis!

Migo – Krabpaal – Hout

Als je toch op zoek bent naar een nog iets kleinere en subtielere krab en slaapplek voor je kat dan is de Beeztees Migo een optie. Deze houten krabpaal lijkt meer op een huisje maar heeft nog steeds stevige sisalmatten waar je kat zich op uit kan leven. En als je kat fan is van hangmatten dan zal dit ongetwijfeld zijn favoriete chill-plekje worden.

Krabpaal Boomstam Berk

Deze krabpaal wordt gemaakt van berkenstammen, wat hem een unieke en natuurlijke uitstraling geeft. Zo heb je gewoon een stukje natuur in huis. Er zijn 3 plateau’s waarvan je zelf de stofkleur kan kiezen. Dit zal echt de favoriete plek van elke kat zijn!

Krabpalen van hout.nl

Heb je echt een originele krabpaal nodig, het liefst met de hand en met liefde gemaakt? Dan kan je je perfecte houten krabpaal vinden op krabpalenvanhout.nl. Elke krabpaal is echt uniek en kan zelfs volledig naar wens aangepast worden. Dan weet je zeker dat je echt in huis hebt wat je graag wil!