Washbar Paw Balm is een potenbalsem voor de natuurlijke verzorging van hondenpoten. Washbar maakt gebruik van een combinatie van oliën en biologische bijenwas om een balsem te creëren die ideaal is om te gebruiken bij poten die droog zijn geworden of beschadigd door warmte, koude of gewoon slijtage.

Bekijk de WashBar Paw Balm voor Honden in de webshop

In de warme zomermaanden zijn oppervlakken zoals asfalt, betonnen voetpaden, zand op stranden en op speelplaatsen zeer heet. Dit kan schade en veel ongemak voor de poten van je hond veroorzaken. WashBar Paw Balm kan het ongemak helpen verlichten en een begin maken met het herstellen van de schade door de huid te hydrateren en voeden.

Andere extreme weersomstandigheden, zoals sneeuw en ijs kunnen net zo schadelijk zijn voor poten aangezien opspattend gruis en zout kunnen leiden tot droge, gebarsten en uiteindelijk geinfecteerde voetkussentjes. Het inwrijven van de voetkussentjes met WashBar Paw Balm hydrateert en repareert scheuren en helpt bij het voorkomen of verlichten van infecties.

Dan is er de dagelijkse slijtage van werkhonden. Honden die de hele dag rond rennen op ruw terrein hebben behoefte aan een beetje extra TLC aan het eind van de dag. Regelmatig inwrijven van hard werkende voeten met WashBar Paw Balm helpt om ze in topconditie te houden.

Honden houden ervan hun poten te likken, sommige honden kunnen zelfs een beetje obsessief zijn als het gaat om likken. U kunt erop vertrouwen dat elk ingrediënt in WashBar Paw Balm volkomen veilig is – als uw hond het van zijn poten likt, kunt u het gewoon opnieuw toe passen. De 100% natuurlijke ingrediënten zijn ook veilig op je eigen huid.

Ingrediënten:

  • Abrikoos olie
  • Wortel olie
  • Bijenwas (biologische)
  • Copaiba olie (biologische)
  • Kanuka zuivere etherische olie (biologische)
  • Lavendel zuivere etherische olie
WashBar Paw Balm – Natuurlijke verzorging voor hondenpoten
Originaliteit8
Gebruiksgemak9
Werkzaamheid8.5
Prijs/Kwaliteit9
Reader Rating0 Stemmen0
8.6
WashBar Paw Balm