Tales and Tails is een klein bedrijfje die allerlei hondenkoekjes van vis op een ecologische manier produceert. Zo zijn de hondenkoekjes niet alleen gezond voor je hond, maar ook verantwoord voor het milieu.

Deze hondenkoekjes van Tales and Tails zijn niet alleen heel gezond, ze zijn ook nog eens onweerstaanbaar lekker voor je favoriete viervoeter. Ze zijn gemaakt van duurzaam gevangen vis in IJsland, en bevatten behalve vis helemaal niks! Dit maakt deze koekjes perfect voor honden met een gevoelige maag of een allergie.

Bekijk de Tales & Tails Hondenkoekjes in de webshop

Met deze hondenkoekjes van vis maak je je hond helemaal gek! Bij het ritselen van de verpakking wordt je hond al blij en zelfs als je de koekjes onopgemerkt tevoorschijn probeert te halen, zal de verspreiding van de typische geur in seconden leiden tot spitse oren en verwachtende ogen.

Daarbij zijn deze hondenkoekjes ook nog gezond: 100% vis, luchtig gedroogd met 100% hernieuwbare energie, en dat is niet alles: je bent niet alleen goed voor je huisdier, maar ook voor anderen, want met elke aankoop steun je verschillende dierenbeschermingsprojecten.

Waarom vis?

Vis is erg gezond, ook voor honden. De meervoudig onverzadigde vetzuren in vis, zoals Omega 3, bevorderen de hersenfunctie in onze dieren en gaan het verouderingsproces tegen. Vis is daarbij goed voor de spieren en gewrichten en heeft een ontstekingsremmende werking. Het ondersteunt ook de genezing van huidirritaties, helpt bij metabolische tekortkomingen en stabiliseert de nierfunctie van onze viervoetige vrienden. Vis is rijk aan sporenelementen zoals jodium en selenium en heeft een zeer hoog voedingsgehalte in het algemeen.

Vis is niet alleen overtuigend met zijn vele positieve kwaliteiten, maar voor de meeste honden smaakt het ook nog eens zeer goed en het is gemakkelijk verteerbaar.

Samenstelling:

Kabeljauw – 100% kabeljauw,

Kabeljauw + Garnalenschalen – 80% kabeljauw, 20% garnalenschalen,

Kabeljauw + Zalm – 80% kabeljauw, 20% zalm

Houdbaarheid: 2 jaar na fabricage datum.

Nettomasse: 70g

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur.

Voedingsadvies:
Als beloning meerdere keren per dag, naast het normale dagelijkse voer.

Tales and Tails Hondenkoekjes van vis
Originaliteit8
Gebruiksgemak8
Smaak (voor de hond 😉 )9
Prijs/Kwaliteit9
Reader Rating1 Stem10
Pluspunten
Gezond voor de hond
Honden vinden het heerlijk
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
De vis geeft het een uitdrukkelijke visgeur 😉
8.5
Tales & Tails - Koop Nu