Over Metiso

Wat is Metiso – Ons Verhaal

Je kent het vast wel: je bent op zoek naar die ene originele krabpaal voor je kat of een halsband voor je hond die niet iedereen al heeft, maar je kan tussen de gigantische lijst aan standaard producten van grote bedrijven niet vinden wat je zoekt. Of je vindt iets moois, maar het blijkt een stuk duurder dan je had gehoopt. 

Of heb je een klein bedrijf en probeerde je vergeefs je producten te adverteren tussen alle giganten?

Overkomt het jou ook vaak? Dan is Metiso waarschijnlijk precies waar je naar op zoek was.

Bij Metiso kan je de prijs van je product verlagen met behulp van ons puntensysteem. Door actief te zijn op onze website verdien je Metiso Coins die ervoor zorgen dat je eindelijk eens dat bijzondere product kan proberen en er minder voor hoeft te betalen. Tegelijkertijd krijgen kleine bedrijven met originele (vaak handgemaakte) producten bij ons een nieuw podium, en omdat het bekijken en reviewen van deze items loont voor onze gebruikers, worden ze ook daadwerkelijk bekeken.

Er zijn natuurlijk een heleboel andere dingen die je op deze website kan doen. Ga de discussie aan op het forum, start een groep over jouw favoriete huisdier of hobby of breid je kennis uit door een heleboel interessante artikelen te lezen. Iedereen is welkom op Metiso, het enige dat wij willen is dat je plezier beleeft aan je bezoeken hier. Of je nu alleen door onze artikelen bladert op zoek naar nieuwe of leuke informatie, op zoek bent naar dat ene originele product voor je huisdier, zelf producten ontwerpt of maakt, of gewoon zin hebt om het gezellig te hebben met gelijkgezinden, iedereen is welkom bij Metiso!

Hier kan je over van alles en nog wat discussieren, van alles dat met huisdieren te maken heeft tot alles dat te maken heeft met het hebben van een klein bedrijf. Het forum en onze groepen zijn open voor iedereen! Kennis is een sleutel die veel deuren kan openen. We weten hoe moeilijk het kan zijn om informatie van goede kwaliteit te vinden, of je nu op zoek bent naar informatie over verschillende producten, services, ervaringen van anderen of betrouwbare informatie over je huisdier. We bieden graag informatie van goede kwaliteit aan en moedigen onze gebruikers aan de discussie aan te gaan met elkaar en met ons.
Het Griekse woord metis staat voor een combinatie van wijsheid, ambachtelijkheid en bekwaamheid… Waarschijnlijk beantwoord dat de vraag waar onze naam vandaan komt 🙂 . Het klinkt misschien gek, maar als je op zoek was naar goedkope producten van slechte kwaliteit, dan ga je het hier niet vinden. Waarom? Er zijn al duizenden andere winkels die deze producten verkopen. Wij niet, en dat zal ook niet veranderen.

We werken alleen met producenten die om hun producten en hun klanten geven. De tevredenheid van de mensen die deze producten kopen en verantwoord geproduceerde producten zijn belangrijker voor ons dan een grote opbrengst. We weten dat we een beetje raar zijn…

METISO voor gebruikers

Een van de beste en simpelste dingen die je hier kan doen is lezen. Als je op zoek bent naar wetenschappelijke, specifieke informatie over huisdieren, zal je er hier genoeg van vinden. Dit soort informatie kan soms moeilijk te vinden zijn, veel papers worden alleen gelezen door wetenschappers zelf. Wij vinden dat informatie gemakkelijk beschikbaar moet zijn voor iedereen, en dat is waarom het aanbieden van leuke artikelen onze #1 prioriteit is.

Maak een kop koffie, relax en lees lekker verder… Lees vooral het kopje ‘reageren’ eens, als je klaar bent met lezen.

Gooi je eigen mening in de discussie!

Als je vindt dat jouw stem gehoord moet worden, twijfel niet en begin met schrijven. Reacties van onze gebruikers zijn uiteraard welkom hier, en we gaan graag samen met u en andere gebruikers een constructieve discussie aan.

Het review gedeelte van onze website heeft veel voordelen voor degenen die op zoek zijn naar originele producten voor hun huisdieren, maar zeker ook voor de verkopers van deze producten. Reviewen is een leuke manier om nieuwe items tegen te komen die je misschien nog nooit eerder gezien had. Geef je eigen mening over deze producten en verdien punten! Verkopers krijgen zo feedback voor eventuele verbetering, en een groter publiek voor hun webshops. Ons forum is er niet alleen voor de gebruikers die het over huisdieren willen hebben. We vinden het ook leuk als er informatie over ambachten en handgemaakte producten of kunst wordt gedeeld. Ook voor allerlei discussies of vragen rondom het hebben van een klein bedrijf kan je hier terecht. Wij kunnen onze ervaring delen met jou, en jouw verhaal kan misschien anderen helpen. Je moet natuurlijk je punten ergens kunnen besteden.. Daarom hebben we onze webwinkel, met alleen originele producten van hoge kwaliteit. Dat was ons doel vanaf het begin en we willen dat graag zo houden. Als gebruiker help je ons meer van deze fantastische producten in de winkel te krijgen simpelweg door actief te zijn op deze website.

Ben jij de barmhartige samaritaan en geef je je punten liever weg? Dat kan! Allerlei organisaties die iets met dieren te maken hebben kunnen zich aansluiten bij Metiso, en jij kan ze je punten, en dus geld, geven. Kies er een waar je hart bij ligt, en doneer je punten!

Wat zijn Metiso coins?

Metiso Coins verdienen is super makkelijk! Doe gewoon wat je normaal ook op websites doet. Lees, schrijf reacties, wordt actief op het forum of schrijf product reviews- al deze dingen zijn Metiso Coins waard.

De hoeveelheid coins die je krijgt voor een activiteit is niet altijd hetzelfde. Af en toe verhogen we het aantal punten voor bepaalde evenementen zoals kerst, zodat je nog meer coins kan sparen. Word lid van onze nieuwsbrief of check de website regelmatig om te weten wanneer deze events plaatsvinden.

Metiso Coins kunnen op twee manieren gebruikt worden:

Spaar je Metiso Coins op en gebruik ze om een product uit onze webshop te kopen voor een lagere prijs. Selecteer je product in de webwinkel, ga naar je winkelwagen en type simpelweg hoeveel coins je wil gebruiken voor het verlagen van de prijs. Als je genoeg coins hebt kan je natuurlijk ook het hele bedrag ermee betalen, kies dan “betaal met Metiso Coins”.

De Metisco Coins kunnen ook gebruikt worden om de stichtingen of organisaties die zich bij ons aangesloten hebben te helpen. Doneer je coins op de ‘doneren’ pagina.

METISO voor product designers & sellers?

“Among the people who might buy your product, most will never hear about it”

Seth Godin

Als je het gevoel hebt dat jouw product onzichtbaar is voor potentiële klanten, bedolven onder de duizenden producten en reclame van grote bedrijven, dan is Metiso waar je naar op zoek bent. Wij willen kleine bedrijven met unieke, originele of gewoon goede producten steunen. Daarmee steunen we ook de mensen die deze producten maken, en die hun best doen om de markt beter en meer divers te maken. Metiso is gemaakt door een team met een passie voor handgemaakte en originele producten, uit ervaring weten we dat het moeilijk genoeg is om alleen de producten te maken, de webshop te onderhouden en de administratie bij te houden.

Tijd om het makkelijker te maken om je producten aan het publiek te laten zien!

Sluiten