Metiso FAQ

Metiso Munten

Een van de beste functies op metiso.nl is ons kortingsysteem Metiso Munten. Het is ontworpen om trouwe leden van ons netwerk te belonen voor al hun liefde en steun. Voor alles dat een geregistreerd en ingelogd lid op elke site in het Metiso Netwerk doet, zal hij kortingsmunten verzamelen die meteen kunnen worden gebruikt voor een korting in onze winkel! Dat betekent dat je zelfs tot 100% van de prijs kunt betalen met de Metiso Munten! Geen enkele andere plaats heeft zo’n makkelijk te gebruiken en snel korting systeem.

Wat zijn Metiso Munten?

Metiso Munten spaar je op je account, je krijgt ze voor allerlei activiteiten. Hoeveel Munten je al hebt verzameld kan je rechts boven in je profiel vinden.

Hoe verzamel ik Metiso Munten?

Je krijgt Metiso Munten voor bijna alles dat je kan doen op Metiso. Zo krijg je ze bijvoorbeeld voor het maken van blogposts, het reageren op posts of artikelen, berichten op het forum of voor het bekijken van artikelen en pagina’s op Metiso. Voor je registratie krijg je een aantal Munten om mee te beginnen, daarbij krijg je een referral link in je profiel die je kan gebruiken voor vrienden. Als zij zich aanmelden via deze link ontvang je extra punten!

Wat kan ik doen met mijn Metiso Munten?

Metiso Munten geven je korting in de webshop, maar je kan ze ook doneren aan een goed doel. Kijk daarvoor op de donatie pagina. Bij het afrekenen kan je de hoeveelheid Metiso Munten selecteren die je wil gebruiken om korting te krijgen, klik vervolgens op ‘Metiso Munten Aftrekken’, en je korting is daar!

Kan ik Metiso Munten kwijt raken?

Voor spam en het verwijderen van posts en reacties worden munten afgetrokken. Zijn er munten van je account verdwenen maar weet je niet waarom of ben je het er niet mee eens? Neem dan even contact met ons op.

Voor welke activiteiten krijg ik punten en hoeveel?

Algemeen

Website Registratie – 500 Metiso Munten

Dagelijks Bezoek – 2 Metiso Munten per dag

Lezen/Pagina bekijken – 1 Metiso Munt per artikel / blog / pagina

Reageren op Artikel – 1 Metiso Munt per reactie 

Klikken op geselecteerde links – 1 Metiso Munt

Beoordelen producten – 1 Metiso Munt

Blog Post – 10 Metiso Munten

Reageren op Blogs – 1 Metiso Munt

 

Doneren

Waar zijn donaties voor?

Met donaties kan je verschillende stichtingen en goede doelen steunen. Op dit moment zijn dat Dierenasiel de Bommelerwaard en knaagdierenopvang Het Knagertje. Met behulp van ons spaarsysteem kan je Metiso munten verzamelen, deze kan je vervolgens doneren aan het goede doel van jouw keuze. Eens per jaar worden de punten omgezet naar een donatie die wij overmaken naar het goede doel. Voor 1000 punten krijgt een stichting 1 euro gedoneerd van ons. Weet jij meer goede doelen die wel wat hulp kunnen gebruiken? Informeer ons via info@metiso.nl.

Hoe doneer ik mijn Metiso Munten?

Je kan je Munten doneren door naar de donatie pagina van het goede doel van jouw keuze te gaan. Onderin de pagina kan je de hoeveelheid munten invullen die je wil doneren. Klik vervolgens op de knop doneren. Je krijgt nu een scherm waar je je naam en email adres in kunt vullen, maar dit is niet verplicht. Klik de knop ‘ complete pledge’ en je bent klaar!

 

 

 

 

Sluiten