hondenhalsband oranje grijs leer

Deze hondenhalsband van Buddy’s Dogwear is geinspireerd door het amazonegebied met haar inheemse bewoners en hun gebruikelijke designs en kleuren. De halsband is gemaakt van grijs gevlochten Italiaans katoen met zigzagjes in roodtinten. Het natuurlijke Franse leder doet dienst als sluiting en maakt het geheel een unieke en bijzondere verschijning. Deze hondenhalsbanden zijn heerlijk zacht en licht, daarmee zijn ze uitermate comfortabel voor de hond en zijn eigenaar.

0%

  Bij deze unieke halsband hoort natuurlijk ook een unieke hondenlijnj. De bijpassende hondenlijn is net zoals de halsband gemaakt van katoen en leer, waardoor ook de lijn heerlijk zacht en licht is. Dit maakt hem ook makkelijk op te bergen in bijvoorbeeld je jaszak. De leren afwerking maakt de hondenlijn extra bijzonder en opvallend.

   

  Over Buddy’s dogwear

  Buddy’s Dogwear maakt en ontwerpt luxe accessoires zoals halsbanden voor honden. Daarbij staan de wensen van de baas en het comfort voor de hond op de eerste plek. De halsbanden en lijnen voor honden worden met de hand gemaakt in kleine aantallen in hun Spaanse werkplaats. Buddy’s gebruikt daarvoor de beste materialen, zoals Italiaans leder, Canvas en Katoen.

  Buddy’s halsbanden staan bekend om hun originaliteit, luxe afwerking en kwaliteit. Ze werden meerdere keren getoond in het blad Vogue en zijn een onmisbare accessoire geworden voor hondenbaasjes die echt een mooie, bijzondere en unieke halsband willen voor hun hond.

  De hondenhalsband is in Nederland verkrijgbaar bij Metiso voor 47,- , met een bijpassende lijn voor 73,- . Voor velen klinkt dit misschien als een hoge prijs maar de kwaliteit van deze producten is zeer hoog, het design uitzonderlijk en de afwerking is heel netjes.

  Uiteraard worden de producten en alle materialen op een eerlijke manier en voor een eerlijke prijs met de hand gemaakt, je krijgt dan ook een halsband die je nergens anders zal vinden en die je jarenlang heel veel plezier zal brengen. Deze halsbanden en lijnen worden met liefde voor je gemaakt en dat kan je zien.

  Hondenhalsband – Pikes – Buddys Dogwear
  Kwaliteit10
  Originaliteit10
  Design9.5
  Comfort9.5
  Prijs7.5
  Reader Rating0 Stemmen0
  9.3
  BUDDYS Halsbanden op metiso.nl