Het amazonegebied met haar inheemse bewoners en hun gebruikelijke designs en kleuren vormden een inspiratiebron voor deze halsband van leer en katoen. Het gevlochten Italiaanse Katoen heeft de kleuren rood, wit en zwart. Het natuurlijke Franse leder doet dienst als sluiting en maakt het geheel een mooie en unieke verschijning. Deze halsband is heerlijk zacht en licht, daarmee is hij uitermate comfortabel voor de hond.

0%

  Bij een stijlvolle halsband van leer en katoen hoort natuurlijk ook een stijlvolle hondenlijn van leer en katoen. De bijpassende hondenlijn is net zoals de halsband heerlijk zacht en licht, dit maakt hem ook makkelijk op te bergen in bijvoorbeeld je jaszak. De leren afwerking maakt de lijn extra bijzonder en opvallend.

   

  Over Buddy’s dogwear

  Buddy’s Dogwear specialiseert zich in het ontwerpen en maken van luxe accessoires voor honden. Daarbij houden ze zoveel mogelijk rekening met de wensen van de baas en het comfort voor de hond. De hondenhalsbanden en lijnen worden met de hand gemaakt in kleine aantallen in hun Spaanse werkplaats. Buddy’s gebruikt daarvoor de beste materialen, zoals Italiaans leder, Canvas en Katoen. Buddy’s halsbanden staan bekend om hun originaliteit, luxe afwerking en kwaliteit. Ze werden meerdere keren getoond in het blad Vogue en zijn een onmisbare accessoire geworden voor hondenbaasjes die echt een speciale, comfortabele en sterke halsband willen voor hun hond.

  De hondenhalsband is in Nederland verkrijgbaar bij Metiso voor 47,- , met een bijpassende lijn voor 73,- . Voor velen klinkt dit misschien als een hoge prijs maar de kwaliteit van deze producten is zeer hoog, het design uitzonderlijk en de afwerking is heel netjes. Uiteraard worden de producten en alle materialen op een eerlijke manier en voor een eerlijke prijs met de hand gemaakt, je krijgt dan ook een halsband die je nergens anders zal vinden en die je jarenlang heel veel plezier zal brengen. Deze halsbanden en lijnen worden met liefde voor je gemaakt en dat kan je zien.

  Halsband van leer en katoen – Rood – Buddys Dogwear
  Kwaliteit10
  Originaliteit9.5
  Comfort9.5
  Prijs7.5
  Design10
  Reader Rating0 Stemmen0
  9.3
  BUDDYS Halsbanden op metiso.nl