Het amazonegebied met haar inheemse bewoners en hun gebruikelijke designs en kleuren vormden een inspiratiebron voor deze hondenhalsbanden. Deze halsband, in rood, wit/beige en blauw is gemaakt van gevlochten Italiaans katoen. Het natuurlijke Franse leder doet dienst als sluiting en maakt het geheel een bijzondere en stijlvolle verschijning. Deze hondenhalsbanden zijn heerlijk zacht en licht, daarmee zijn ze uitermate comfortabel voor de hond en zijn eigenaar.

0%

  Bij een stijlvolle halsband hoort natuurlijk ook een stijlvolle hondenlijn. De bijpassende hondenlijn is net zoals de halsband gemaakt van katoen en leer, waardoor ook de lijn heerlijk zacht en licht is. Dit maakt hem ook makkelijk op te bergen in bijvoorbeeld je jaszak. De leren afwerking maakt de lijn extra bijzonder en opvallend.

   

  Over Buddy’s dogwear

  Buddy’s Dogwear specialiseert zich in het ontwerpen en maken van luxe accessoires voor honden. Daarbij houden ze zoveel mogelijk rekening met de wensen van de baas en het comfort voor de hond. De hondenhalsbanden en lijnen worden met de hand gemaakt in kleine aantallen in hun Spaanse werkplaats. Buddy’s gebruikt daarvoor de beste materialen, zoals Italiaans leder, Canvas en Katoen. Buddy’s halsbanden staan bekend om hun originaliteit, luxe afwerking en kwaliteit. Ze werden meerdere keren getoond in het blad Vogue en zijn een onmisbare accessoire geworden voor hondenbaasjes die echt een speciale, comfortabele en sterke halsband willen voor hun hond.

  De hondenhalsband is in Nederland verkrijgbaar bij Metiso voor 47,- , met een bijpassende lijn voor 73,- . Voor velen klinkt dit misschien als een hoge prijs maar de kwaliteit van deze hondenhalsbanden is zeer hoog, het design uitzonderlijk en de afwerking is heel netjes. Uiteraard worden de producten en alle materialen op een eerlijke manier en voor een eerlijke prijs met de hand gemaakt, je krijgt dan ook een halsband die je nergens anders zal vinden en die je jarenlang heel veel plezier zal brengen. Deze halsbanden en lijnen worden met liefde voor je gemaakt en dat kan je zien.

  Hondenhalsbanden – Indian – Buddys Dogwear
  Kwaliteit10
  Originaliteit10
  Comfort8.5
  Design10
  Prijs7.5
  Reader Rating0 Stemmen0
  Pluspunten
  Hoge kwaliteit materialen
  Verantwoordelijk gemaakt in EU
  Stijlvol opvallend design
  Zacht en comfortabel
  Minpunten
  Hogere Prijsklasse
  Niet voor de grootste modderfans
  9.2
  BUDDYS Halsbanden op metiso.nl