Elke kat heeft een krabpaal nodig maar wat als je er meerdere hebt? Of heb je gewoon een grote krabpaal nodig omdat je er de ruimte voor hebt en je je kat het allerfijnste plekje in huis gunt? Hier zijn een aantal grote krabpalen die je niet kan missen omdat ze niet alleen groot, maar ook nog eens super goedkoop zijn!

Krabpaal Saartje

Krabpaal Saartje is een compleet speelparadijs voor je kat. Omdat hij zo breed is, is er zelfs meer dan genoeg ruimte voor meerdere katten. Deze krabpaal kan perfect bij je interieur passen omdat hij in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Voor maar 149 euro heb je dus een krabpaal die voor alle katten een fantastische speel en slaapplaats biedt!

krabpaal grote voor katten

Krabpaal TecTake XXL Charly

Heb je een of meerdere katten die een grote krabpaal nodig hebben met een groot aantal slaapplekjes? De Charly krabpaal van TecTake is dan waarschijnlijk perfect voor jou! Deze krabpaal heeft 4 gezellige kattenhuizen waar je katten heerlijk in kunnen relaxen. Daarbij heeft hij lekker veel platforms zodat je kat altijd een goed uitzicht over de huiskamer heeft.

krabpaal grote voor katten laag prijs goedkoop

Krabpaal TecTake Nelly

Heb je een grotere krabpaal nodig maar is er wat minder ruimte in je huis? Dan is krabpaal Nelly van TecTake de oplossing. Ook deze krabpaal biedt genoeg ruimte aan meerdere katten, en is daarbij met een prijs van 67 euro super goedkoop! Als je kat gek is op hangmatten dan is deze krabpaal zeker een goede keuze want hij heeft er maar liefst twee!

groot krabpaal voor katten goedkoop