Met zoveel verschillende halsbanden op de markt is het moeilijk kiezen.. Veel mensen willen een halsband die lang mee gaat en er daarnaast mooi uit ziet. Leer is wat dat betreft een perfect materiaal, er zijn zoveel creatieve mogelijkheden. Daarom maakten we voor jou een top 7 van leren halsbanden die mooi, uniek en stevig zijn!

1. Sauri/ Leren hondenhalsband

Deze Sauri handgemaakte halsbanden zijn perfect voor grote honden. Ze worden gemaakt van stevig tuigleder, en met de hand bewerkt. Iedere halsband is uniek, je hond loopt dus echt rond met iets speciaals dat járen mee kan. Er zijn heel veel varianten in verschillende kleuren zodat er altijd wel iets passends te vinden is. Als extra optie kan je een naamplaatje laten toevoegen op de halsband.

2. Dogs Home leren halsbanden

Wil je graag iets minder ingewikkelde versieringen maar wel een fantastische kwaliteit? Dan kan je bij Dogs Home zeker je slag slaan voor een mooie lederen halsband. Je kan kiezen voor een simpele degelijke leren halsband zonder fratsen, een leren halsband onderlegd met een mooie kleur, een halsband met prachtig vlechtwerk of snijwerk en nog veel meer. Niet alleen de halsbanden, maar ook de prijzen zijn super degelijk, met als extra voordeel dat ze met de hand in Nederland gemaakt worden.

3. Haute Couture Swarovski Crystal Leren honden halsband

Wil jij dat je hond er altijd in stijl bij loopt en maakt de prijs je niks uit? Dan vind je zeker de perfecte halsband in de webshop van Hartman & Rose. Kies een halsband met echte kristallen, echt goud of andere mooie versieringen. Er is zoveel keuze dat je hier zeker iets vindt voor je hond. Deze Haute Couture halsband is gemaakt van Italiaans leder, heeft echte Swarovski kristallen, en er is zelfs 22 karaats goud in verwerkt!

4. Fantasy Halsband van Oli Collars

Oli Collars maakt lederen halsbanden met de hand, en de versieringen getuigen van echte vakmanschap. Ook hier is een grote variatie aan designs beschikbaar, vooral geschikt voor de grotere honden. Er zijn hele stoere designs, maar ook super elegante. Neem een kijkje en kies een originele halsband die ongetwijfeld heel lang mee gaat!

5. Denim Halsband van Beeztees

Stoer, stevig en breed, dat is deze gave leren halsband van Beeztees. En daarbij ook nog eens heel betaalbaar! De toevoeging van denim maakt hem extra uniek en opvallend. Het hoogwaardige leer waar hij van gemaakt is zorgt ervoor dat deze halsband een (honden)leven lang mee gaat!

6. Oryx Leren halsband met kraaltjes

De halsbanden van de Kenyan Collection zijn niet alleen ontzettend mooi, maar je steunt ook de ‘Maasai Mama’s’ in Afrika als je zo’n halsband koopt. De Maasai in Afrika maken al generaties lang prachtige kleurrijke versieringen met behulp van kralen en andere materialen, en nu vind je ze ook op halsbanden. Natuurlijk bestaan er look-alikes van deze fantastische halsbanden, maar de originele zijn van de allerbeste kwaliteit, fantastisch mooi en wie wil er nou niet ‘the real deal’?

7. Leren halsbanden van Buddiez

Deze leren halsbanden worden met de hand gemaakt in Nederland door Buddiez. Ook deze zijn er in verschillende varianten, met bijvoorbeeld vlechtwerk of met de naam van je hond erin verwerkt. Je kan zien dat ze met veel liefde en vaardigheid worden gemaakt, deze leren halsbanden van Buddiez gaan ongetwijfeld een hondenleven lang mee! Buddiez maakt ook andere halsbanden, van bijvoorbeeld paracord of een mix aan materialen.