krabpaal van karton

Als er iets is waar katten graag aan krabben dan is het… Karton! Krabpalen van sterk karton worden dan ook steeds populairder bij katten liefhebbers. Ze hebben vaak een leuk design, zijn niet zo groot als de meeste normale krabpalen en ze zijn vaak een stukje goedkoper. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk omdat ze recyclebaar zijn. Wil jij ook een krabpaal van karton voor je kat? Kijk hieronder voor een paar leuke suggesties.

1. Fuzzyard Shinjuku krabpaal

Deze stijlvolle krabpaal heeft een leuke print aan de zijkant. De mooie vorm maakt het een uitstekende speelplaats voor je kat, die er ongetwijfeld veel plezier van zal hebben. In de Fuzzyard webshop kan je nog een ander, kleiner design vinden, en een heleboel andere leuke dingen voor je hond of kat.

2.Oh My Cat! krabpalen 

Oh My Cat in Mexico heeft een heleboel leuke kartonnen krabpaal designs. kubussen, een visvorm, ronde vormen en nog veel meer, voor elke smaak is er wel iets te vinden. Zo hebben je kat en jij er samen plezier van. Schrik niet van de prijzen, deze zijn weergegeven in Pesos. Helaas konden we geen webshop in Europa vinden, daardoor vallen de kosten waarschijnlijk wat duurder uit als je er toch een wil laten verzenden uit Mexico.

3. Scratchpal No-Mess krabpaal

Is je kat fan van karton maar ben jij niet zo’n fan van stukjes karton door je hele huis? Voor de enthousiaste krabbers is er de Scratchpal krabpaal, verkrijgbaar in de webshop van Cat Above. Deze krab’paal’ bestaat uit een houten bak met een vervangbare kartonnen bodem. De randen zorgen ervoor dat de kartonnen snippers nergens heen gaan.

4. PetFusion 3-sided krabpalen

Deze kattenkrabpaal heeft de vorm van een piramide en er zit kattenkruid in verwerkt, wat hem nog aantrekkelijker maakt voor je kat. PetFusion heeft nog een aantal designs van kartonnen krabpalen, van een simpele platte tot een grotere ‘holle’ krabpaal. Ze zullen allemaal leuk staan in je huis en je maakt je kat er ongetwijfeld heel blij mee!

5. Cat-On krabpalen

Deze krabpaal is wat groter dan de andere opties, en helaas ook wat prijziger. Maar, je hebt er wel een hele mooie design krabpaal die geweldig staat in je huis voor terug. Deze krabpaal is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Er is genoeg ruimte  voor twee katten en deze mooie kleuren hebben we nog niet eerder gezien. In de webshop van Cat On vind je nog veel meer leuke designs!

krabpaal van karton

6. KittiCraft

Kittikraft heeft een aantal leuke kartonnen krabpaal designs, in allerlei originele vormen. Vooral de ‘boomstam’ krabpaal zal bij veel katten in de smaak vallen. Ook is er een design die meer weg heeft van een daadwerkelijke krabpaal, deze zal zeker niet misstaan in je huis en neemt zeer weinig ruimte in beslag.