kattenmeubels

Ben je gek op katten en is je huis daardoor veranderd in een chaos van krabpalen, mandjes en kattenbakken? Dat hoeft niet, er zijn een heleboel meubels verkrijgbaar waar je kat én jij van kunnen genieten. Hieronder vind je een paar voorbeelden, sommige meubels zijn zelfs heel eenvoudig zelf te maken. Ga van kattenchaos naar een mooie inrichting met complete kattenfunctionaliteit.

1. Modernist Cat

Evan Grey Gregory van Modernist Cat maakt allerlei meubels van hoge kwaliteit voor katten en honden. Kattenbakken, hondenbenches, krabpalen, slaapplaatsen en voerbakken hoeven niet lelijk te zijn, ze kunnen ook gewoon stijlvol in je interieur passen.
Fijne slaap- en verstop plaatsen voor je kat, zonder dat ze je huis lelijk maken dus, een win-win situatie!

2. Katvriendelijke boekenkast

Boekenkasten zelf zijn natuurlijk al fantastisch in je huis, maar wat als je hem een dubbele functie kan geven? De ruimte die je boekenkast inneemt kan met dit design, ontworpen door de Belgische Corentin Dombrecht, ook gebruikt worden door je kat! De boekenkast bestaat uit verschillende modules waardoor je hem makkelijk aan kan passen aan je huis. Het is ons onduidelijk of de modules ook daadwerkelijk verkocht worden, maar het is in ieder geval een briljant DIY idee.

3. Wohnblock kattenkast

Wohnblock heeft verschillende meubels voor katten ontworpen die niet alleen mooi zijn, maar ook super functioneel. De ‘gewone’ kast lijkt een beetje op de boekenkast van Corentin, maar het klimgedeelte bevindt zich aan de binnenkant, aan de voorkant ziet hij er dus heel strak uit. Je kan zelf de kleur van de binnen en buitenkant kiezen en er zijn verschillende mooie versies leverbaar.

4. Lycs CATable

Willen jouw katten ook altijd je aandacht als je probeert te werken? Misschien vindt je kat deze tafel zó leuk dat je ook eens rustig aan tafel aan het werk kan. Lycs architecture is verantwoordelijk voor het super mooie design van deze houten tafel. Laat je kat de binnenkant van deze tafel ontdekken terwijl jij lekker je ding doet. Als je een tafel alleen niet genoeg vindt, kan je je kattenmeubel verzameling ook uitbreiden met de kast van Lycs architecture.

kattenmeubels

5. Merry Pet Products Cat Washroom & Night Stand

Heb je graag snachts je kat dicht bij je? Of wil je de kattenbak (niet zichtbaar) kwijt in de badkamer? Dat kan met dit kastje, zet hem naast je bed en je hebt een nachtkastje en kattenslaapplaats in een! Niet alleen stijlvol, maar ook gezellig en fijn voor je kat!

6. Furever pet furniture dubbele kattenbak kast

Heb je meerder katten en nemen al die kattenbakken teveel ruimte in beslag? In deze kast kan je twee kattenbakken kwijt en daardoor ook twee aparte prive ruimtes voor meerdere katten. Volgens de fabrikant werkt het materiaal ook tegen geurtjes, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen.