1.  Dual dog leash

Deze flex riem zorgt ervoor dat je met twee honden kan lopen zonder dat je lijnen in de knoop raken. De koorden komen uit verschillende openingen en de ‘haspel’ draait 360 graden zodat de lijnen niet over elkaar kunnen komen. Zo hoef je dus zelf niet te kantklossen maar je riem doet dat gewoon voor je! Met twee honden lopen wordt een stuk minder gedoe.

2.  Poochlight lichtgevende hondenlijn

Met deze hondenriem ben je helemaal klaar voor de donkere dagen! Deze 1,2 meter lange riem is voorzien van 2 paar led lichtjes en glasvezel strips die te zien zijn vanaf een kilometer afstand. De hondenlijn is op te laden met een usb kabel en maakt je avondwandelingen een stuk veiliger. Bijpassende halsbanden zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.

3. Lishinu flexriem

Deze rollijn van Lishinu is niet alleen super handig, maar ook een stukje veiliger dan de normale flexlijnen. Je bindt hem om je pols, waardoor je twee handen vrij hebt en je je dus helemaal vrij kan bewegen. Ideaal dus voor de hardlopers, maar ook voor de hondenbaasjes met angstige honden. Bij een normale rollijn kiezen angstige honden vaak het hazenpad als de riem per ongeluk losgelaten wordt en daardoor met veel lawaai tegen de hond aan schiet. Zeker een lijn om eens uit te proberen!

4.  Ezydog handy lijn

Voor degenen die wel van hardlopen, maar niet van rollijnen houden, is de ezydog handy lijn een oplossing. Dit comfortabele hulpstukje van neopreen gaat om je hand als een soort handschoen. Zo hoef je de lijn niet in je hand te houden tijdens het hardlopen. Voor andere situaties is de lijn natuurlijk ook handig, bijvoorbeeld als extra veiligheidslijn zodat je hond niet gelijk weg is als je de hondenlijn per ongeluk laat vallen. De Ezydog handy lijn is in verschillende webshops in Nederland verkrijgbaar.

5. Leash locket

Deze rollijn is heel handig voor de baasjes die af en toe een flex lijn willen gebruiken. Je hoeft nooit meer met een groot onhandig ding rond te lopen of een extra tas om je flex in te stoppen, deze lijn past makkelijk in je jaszak! Er zelfs de mogelijkheid om de rollijn door middel van een magneet aan de halsband van de hond te bevestigen. Er is een grote en een kleine variant verkrijgbaar voor grote en kleine honden. Ook kan je kiezen uit verschillende kleuren.