Ben je op zoek naar een leuke penning voor je hond maar wil je een keer iets anders dan een simpel metalen plaatje of kokertje? Er zijn een heleboel leuke en creatieve opties te koop, kijk hieronder voor een paar originele hondenpenningen.

1. Morgan & French Pet ID Ring

Morgan & French is dé place to go voor hangemaakte ringen, armbanden en andere juwelen. Maar ook voor je hond hebben ze iets leuks, namelijk een ring voor aan de halsband van je hond. Deze ring graveren ze zelf voor je met alle informatie die je er graag op wil om ervoor te zorgen dat je hond weer veilig thuis gebracht kan worden als je hem kwijt bent. Aangezien de ring aan de binnenkant én aan de buitenkant gegraveerd kan worden, kan je er behoorlijk voor informatie op kwijt. Deze hondenpenning is dus niet alleen origineel en mooi, maar ook heel handig.

2. Pomaika’i Tiki Hawaiiaanse Vintage Tapa van Dog Tag Art

Met deze penning van Dog Tag Art (www.dogtagart.com) loopt je hond er helemaal in stijl bij. Dog Tag Art is een webwinkel in Amerika waar je de allerleukste en originele hondenpenningen kan vinden. Er komen elke keer weer nieuwe designs bij, en je kan er zelfs je eigen design laten maken. De penningen zijn verkrijgbaar op de zazzle webshop maar je kan ze ook rechtstreeks van Dog Tag Art bestellen. Met deze penningen, of je ze nou zelf maakt of voor een design van Dog Tag Art gaat, heb je zeker iets unieks waar je hond mee opvalt!

3. Hoobynoo pet name tag

Bij Hoobynoo kan je een gepersonaliseerde penning laten maken. Voor de voorkant kan je kiezen uit één van de veelvoorkomende rassen, met vaak verschillende mogelijkheden voor de vachtkleuren. Als je een Teckel hebt kan je dus voor een plaatje van een teckel kiezen met de naam van je hond erbij, voor de voorkant. Op de achterkant kan je natuurlijk je adresgegevens en je telefoonnummer kwijt.

4. Sweet William Designs Pet ID Ring

Deze penning van Sweet William Designs is heel stijlvol, ze zijn er met verschillende leuke originele teksten. Je hond zal in ieder geval zeker niet met een saaie penning rond lopen! Sweet William Designs heeft ook nog heel veel andere leuke producten in de webshop, vooral als je een wat vaker voorkomend ras hebt, zoals de labrador, Teckel, Duitse Herder, Dalmatier en Westie. Je vindt er bijvoorbeeld ook hele leuke voerbakken, mokken, theedoeken en kaarten.

5. Clouds And Currents houten penning

Vind je de natuurlijke uitstraling van hout heel mooi? Dan is een penning van Clouds And Currents iets voor jou. Ze zijn er in verschillende vormen, en met een botje, hartje of pootje erop. De naam van je hond kan er natuurlijk ook op gezet worden, net als je gegevens op de achterkant. Deze bijzondere houten penning kan je bestellen op de webshop van Clouds And Currents, zeker de moeite waard!

6. Tag Me! Pet Tags

Deze super gave penningen worden met de hand gemaakt, sommigen met stempels en sommigen worden geëtst. Vooral die laatste zien er vaak heel erg mooi uit. Op de webshop kan je een heleboel leuke varianten vinden om uit te kiezen, maar je kan ze ook een ontwerp voor je laten maken. Zo kan je een penning laten maken die echt precies bij je hond past, origineler dan dat kan het bijna niet!