krabpaal voor katten

1.  Pet Tree houses.

Welke kat wil er nou niet zijn eigen boomhut?
Deze krabpalen worden gemaakt van echte bomen, en zijn versierd met blaadjes van een synthetische zijde. Niet goedkoop, maar dan heb je wel een echt kunstwerk in je huis waar je kat veel plezier van heeft.

krabpalen voor katten Pet Tree houses.

2.  Catastrophic Creations
Katten houden ervan alles vanaf een hoog niveau te bekijken. Als je geen ruimte hebt voor een gigantische krabpaal, kan je altijd nog voor een creatie aan de muur gaan! Catastropic creations heeft een hele collectie onderdelen ontworpen waarmee je een complete kattenspeeltuin aan de muur kan maken.

krabpalen voor katten Catastrophic Creations

3.  Katriscat

Vernielt je kat al je meubels? Haal dan gewoon hippe meubels in huis waar je kat zonder schade lekker aan kan krabben! Deze creaties van katris zijn multifunctioneel. Elk onderdeel is een krabpaal en speeltoestel voor je kat, maar doordat je ze als een soort tetris blokken op elkaar kan zetten maak je er voor jezelf ook makkelijk allerlei handige meubels mee.

Vind een heleboel voorbeelden en informatie op:

krabpalen voor katten Katriscat

4. Hicat krabpaal

Deze keer een krabpaal uit engeland, voor de echte katten avonturier! Deze krabpaal van hicat is een soort klimsysteem voor je kat. Er zijn veel variaties mogelijk.

krabpalen voor katten Hicat krabpaal

5. Krabpalen van hout

Handwerk uit Nederland mag natuurlijk niet missen in deze lijst. In deze mooie natuurlijke krabpalen zitten echte boomstammen verwerkt. Ze worden met de hand gemaakt en zijn niet alleen origineel, maar ook nog eens super betaalbaar.

Krabpalen van hout voor katten

6.  Treeworld krabpalen

Nog meer krabpalen van Nederlandse bodem! Ook deze krabpalen worden met de hand gemaakt. Heb je genoeg plek in huis? Dan is zo’n meesterwerk van treeworld zeker een aanrader. Ook voor de tuin zijn er prachtige outdoor krabpalen verkrijgbaar.

krabpalen voor katten Treeworld krabpalen

7.  Draaitafel 

Altijd al het gevoel gehad dat je kat een DJ had willen zijn? Haal dan gewoon deze kattendraaitafel in huis. Wie wil er nou niet liever dat zijn kat los gaat op de draaitafel dan op de bank of het behang?

krabpalen voor katten Draaitafel

8. A Hidden Hollow

Deze krabpalen zijn misschien een beetje over the top, maar als je een echt sprookjesoerwoud zoekt voor je kat is dit wat je zoekt! Een kleine boom of een hele grote? Je kan het zo gek maken als je wil, je kat is er ongetwijfeld gelukkig mee.

krabpalen voor katten A Hidden Hollow

9.  Honden krabpaal

Erik Stehmann is een Nederlandse designer die een perfect product ontworpen heeft voor katten met een hekel aan honden ;-). Deze krabpaal in de vorm van een hond beschermt je meubels tegen katten nagels en staat ook nog eens leuk in je huis.

krabpaal voor katten

10. Cloud 9 trees

Cloud 9 trees ontwerpt meer mooie prabpalen, maar dit is echt een stukje kunst aan je muur waar ook je katten van kunnen genieten. Als je echt iets bijzonders wil is er zelfs een ‘katten balkon’ verkrijgbaar voor aan je plafond.

krabpaal voor katten Cloud 9 trees